Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Телеканал Ахметова зняв серіал про хороших ДНРівців, які боряться проти “київської хунти”

Телеканал Ахметова зняв серіал про хороших ДНРівців, які боряться проти “київської хунти”

17 Квітня 2016 0 Comments

Телеканал “Україна”, який належить компанії СКМ донецького олігарха Рината Ахметова, показав учора у своєму ефірі епізод серіалу “Не зарікайся”, в якому позитивно зображено терористів із так званої ДНР, і негативно – Україну та її громадян.

Телеканал Ахметова зняв серіал про хороших ДНРівців, які боряться проти "київської хунти" Ринат Ахметов. print screen

66-й епізод телесеріалу “Не зарікайся” присвячений війні на Донбасі. Автори серіалу (продукт знято ТОВ “Фронт Сінема” на замовлення ТОВ “ТРК “Україна”) зображають позитивних “бійців ДНР”, які беруть в полон “бійця київської фашистської хунти”. Мати “бійця хунти” у відповідь бере в полон дитину біженців, чий батько воює на боці так званої ДНР, щоб обміняти її на свого полоненого сина.

Раніше у серіалі “не зарікайся” з’явилася неприхована реклама Фонду Ахметова. Герої серіалу розмірковують про долю Донбасу, про те, як погані політики розділили простих людей, а допомагає їм лише Ринат Ахметов.

Телеканал “Україна” входить до складу ТОВ “Медіа Група Україна”, акціонером якої є компанія “Систем Кепітал Менеджмент” Рината Ахметова.
Рината Ахметова та його компанії неодноразово звинувачували у співпраці з терористами з ДНР та російськими окупантами.Зокрема, польовий командир бойовиків ДНР Олександр Ходаковський заявив, що насправді за всіма процесами в “Донецькій республіці” керує ставленик олігарха Рината Ахметова Максим Лещенко, який номінально займає пост керівника адміністрації голови ДНР Олександра Захарченка.
За інформацією німецького видання Bild, уряд Росії взяв під цілковитий контроль всю діяльність окупованих районів Донбасу. При цьому щонайменше в засіданні комісії російського уряду, яке стосувалося окупованих територій, брав участь представник компанії ДТЕК, яка належить Ринату Ахметову.
Нагадаємо, у березні з’явилася інформація про так званий “План Медведчука”, який передбачає створення на окупованих територіях Донбасу адміністрацій, які очолили Ринат Ахметов та лідер Оппоблоку Юрій Бойко.
Також у березні група депутатів з фракції “Опозиційний блок” зареєструвала у парламенті проект Закону “Про особливості управління окремими територіями Донецької та Луганської областей”, який фактично передбачає федералізацію України.
Фактично, даний законопроект є виконанням усіх вимог Росії щодо Донбасу і перетворює Україну у федерацію, оскільки на її території утворюється автономний суб’єкт з власними силовими структурами та правом ведення власної закордонної політики.
Джерело: ipress.ua
Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *