Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Зниження тарифів на опалення – приклад відповідальності міської влади!

Зниження тарифів на опалення – приклад відповідальності міської влади!

14 Грудня 2016 0 Comments

У Дніпрі знизили тарифи на опалення майже на 50%. Як пояснюють у Дніпровській міській раді, це стало можливим завдяки модернізації міської тепломережі та котельних. «Така робота комунальників та міської влади має стати прикладом для інших територій регіону», — зазначив очільник регіону Валентин Резніченко.

У 2016 році теплопостачальники Дніпра знизили споживання електроенергії на 30%, газу на 12%. Це стало можливим завдяки капітальним ремонтам тепломереж та котельних, теплоізоляції труб та встановленню лічильників в будинках. Тепер вартість тепла для населення знижена майже на 50%.

«Це справжній приклад розумного підходу до вирішення проблеми. Модернізація системи опалення, зменшення споживання енергоресурсу та як наслідок – зниження вартості комунальних послуг для людей. Керівники інших міст мають послуговуватися прикладом Дніпра і за можливості знижувати тарифи. Закликаємо всі міста та райони модернізовувати систему теплопостачання. Цьогоріч ДніпроОДА перевела на альтернативне паливо 18 котельних лікарень та шкіл», — зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

         За інформацією Дніпровської міськради мешканці Дніпра сплачуватимуть в середньому 16,86 грн. з одного квадратного метра оселі, а не 34,39 грн. як встановлено на початку опалювального сезону. Як наголосили в міськраді, це найнижчий тариф на опалення серед великих міст України.

             Але для «керманичів»м.Новомосковська  на чолі з секретарем міської ради Горошко С. та відповідального по житлово-комунальних питань міста Карачевцева Ю., цьгог не потрібно!! Хай люди самі думають як їм виживати в цих умовах. Так що мешканцям міста не варто сподіватися на допомгу місцевих слуг народу, вибори пройшли, всі вже в теплих кабінетах та при посадах. Тепер хай «раби» тобто мешканці міста чекають до слідуючих виборів! 

goroshko-karas

             Так що шановна громада думайте й дивіться за кого і за що голосуєте!!!

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *