Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

ЯК ВИГЛЯДАЄ РЕФОРМОВАНА КОРУПЦІЯ? (НА ВИПАДОК ЯКЩО З ГОЛОСНИМ РАПТОМ, ЩОСЬ ТРАПИТЬСЯ? )

ЯК ВИГЛЯДАЄ РЕФОРМОВАНА КОРУПЦІЯ? (НА ВИПАДОК ЯКЩО З ГОЛОСНИМ РАПТОМ, ЩОСЬ ТРАПИТЬСЯ? )

31 Серпня 2017 0 Comments

ПІСЛЯ ВСТАНОВЛЕННЯ ФАКТУ ОЗНАК КРИМІНАЛЬНОГО ПРАВОПОРУШЕННЯ ПЕРЕДБАЧЕНОГО СТ197 (1) НАЦПОЛІЦІЯ ВИРІШИЛА ПРОСТО ПРОМОВЧАТИ.

За весь час “плідної праці” на місці злочину з поля поїхало що найменьше три фури повні зерна. Нац поліція каже, що не встигла записати номери вантажівок і якщо там навіть було зерно, де гарантія, що воно було саме з цього поля? 

За цим всим з червоного жигуля четвертої моделі з даля спостерігали комітетчики, так скоріш для проформи.

Самозахвати в Петриківському районі виявити досить не складно і розмір таких самозахватів буде іти на сотні тисяч га землі яку тишком нишком обробляють “сірі кардінали” та не сплачують до бюджету жодної копійчини. Зазвичай між куратором від комітетчиків, представників крупних аграрних підприємств та представником сільради (зазвичай) укладалась маленька угода.

( як це відбувається сьогодні я не знаю)

За цією угодою всі мовчки спостерігали як сіють а потім збирають врожай і кожен залишався задоволений. Формат співпраці сьльського голови в цій схемі визначався від 1 до 3 камазів зерна. Якщо СБУ захоче приїхати та встановити закон і порядок хочаб на одній території, то почати слід з того, що переміряти в натурі всі поля які вже обробляються наприклад “птахофабрикою” на тих, чи інших підставах.

Опубліковано Maxim Golosnoy 31 серпня 2017 р.

P.S

Саме вчора випадково дізнався відразу від двух знайомих, що з ними дуже обережно спілкувались “комітетчики” на рахунок того, чим я живу, з ким спілкуюся, хто за мною може стояти і найпікантніше запитання яке мені більш всього сподобалось, це – НА КОГО МОЖУТЬ ПОДУМАТИ, ЯКЩО З ГОЛОСНИМ РАПТОМ ЩОСЬ ТРАПИТЬСЯ? 

Якщо з Голосним щось таки трапиться то, і Голосний, і його близькі та знайомі напевно будуть думати на СБУ, тому як всі розуміють, що така діяльність ( по газу, “блакитному озеру”, екологічним злочинам птахофабрики, та інших активних антикорупційних дій) не може так довго продовжуватись і нічим поганим не завершитись 

Максим Голосной
Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *