Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

ТОП ВИДАТНИХ ДІЯЧІВ НОВОМОСКОВСЬКА: ФІНЬКО ВОЛОДИМИР МИКОЛАЙОВИЧ

ТОП ВИДАТНИХ ДІЯЧІВ НОВОМОСКОВСЬКА: ФІНЬКО ВОЛОДИМИР МИКОЛАЙОВИЧ

2 Березня 2018 0 Comments

Продовжуємо нашу традиційну рубрику. Сьогодні героєм публікації став депутат-регіонал Новомосковської  міської ради, секретар комісії з питань планування, соціально – економічного розвитку та бюджету міста – Володимир Миколайович Фінько.

Досьє
Офіційна частина:

«Громадянин України, народився 22.06.1972 р., освіта вища, член Політичної Партії “Опозиційний блок”( Партія регіонів) , ТОВ “Фармфорвард”, директор, місце проживання: м. Новомосковськ
Декларація чиновника: https://declarations.com.ua/…/nacp_be617749-078b-437c-97c4-… »

Неофіційна частина:
Володимир Миколайович доволі відома людина серед підприємців та працівників податкової  міста Новомосковськ. Завдяки старанній діяльності збивая гроши с підприємців  працюючи у податковій інспекції він отримав неоціненний досвід та визнання. За повідомленням деяких інформаційних ресурсів, був помічений у численних корупційних скандалах. Мабуть, це і стало причиною вимушеного закінчення його перспективної кар’єри у податкових органах. Як стверджуют підприємці міста, Володимира Фінько погнали за налогової за хабарі яки він требував з підприємців. Відповідно до декларації за 2016 рік Володимир Миколайович сумісно зі своїми родичами володіє чотирма квартирами, одним житловим будинком, земельною ділянкою та автівкою.

Перебуваючи на посаді директора ТОВ “Фармфорвард” приймав участь у тендерних закупівлях, які проводило КП «ННКП». Та разом із членом виконавчого комітету Новомосковської міської ради Володимиром Ярославовичем Бобиком розігрували між собою продаж, зазначеному вище, підприємству пального.

На даний час наш герой вже не є керівником ТОВ “Фармфорвард”. На своїй посаді був замінений громадянкою Молдови Надією Ботнару, а підприємство було перереєстровано у Львові. Свій неоціненний досвід отриманий у податковій Новомосковська, вже використовує на посаді голови ОСББ “СПУТНИК” і як фізична особа підприємець. З відкритих джерел стало відомо, що 3 квітня 2017 року Володимир Миколайович став директором ТОВ “АГРОЛАЙТ 2016”. Також він є одним з акціонерів ПРАТ “ПАВЛОГРАДХЛІБ”, засновником СФГ “УРОЖАЙНЕ, ТОВ “ПАВЛОГРАДПРОДХЛІБ”.

Щодо депутатської діяльності та роботи на окрузі у мешканців доволі негативні відгуки. Разом зі своїми колегами по партії регіонів він був одним з ініціаторів акції «Краще шкільне подвір’я». Та більше позитивних напрацювань нечутно та не видно. Мешканці округу, від якого його було обрано депутатом Новомосковської міської ради, неодноразово звертались до нього за допомогою у вирішені нагальних питань. Однак постійно стикалися з байдужістю, брехнею та особистою незацікавленістю депутата. У мешканців округу склалося стабільне враження, що “активність” від “Опозіційного блоку” (Партії регіонів) Володимира Миколайовича закінчилася з отриманням депутатського мандату.

Що корисного для Новомосковська зробив депутат міської ради, секретар комісії з питань планування, соціально – економічного розвитку та бюджету міста вирішувати тільки вам, наші любі читачі. Тільки ви зможете доповнити і дати реальну оцінку її діяльності.

Далі буде…

Якщо ви знаєте цікаві факти з життя інших видатних діячів Новомосковська, неодмінно надсилайте свої історії особистим повідомленням або на пошту novomoskovskzhizn@gmail.com.

Степан Галябарда ( Ксения Дзегарницкая)

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *