Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

20 березня у Новомосковську прогнозують нову хвилю снігопадів

20 березня у Новомосковську прогнозують нову хвилю снігопадів

20 Березня 2018 0 Comments

Як повідомили журналісту «Полезной газеты Новомосковска» по телефону у Гідрометеоцентрі, Новомосковщину 20 березня очікує нова хвиля потужних снігопадів, налипання мокрого снігу та ожеледь.

З метою забезпечення безпеки дорожнього руху Служба автодоріг попереджає водіїв транспортних засобів, пішоходів,  пропонує утриматись від зайвих пересувань в період підвищеної небезпеки для руху.

Водіям транспортних засобів радимо забезпечити їх переобладнання для експлуатації в зимовий період (заміна шин, масел, тосолів, антифризів, пального зимових марок, тощо).

Вантажопасажирським перевізникам пропонуємо провести ретельну перевірку готовності автотранспортного парку до зимової експлуатації. Обладнати ТЗ всіма супутніми матеріалами та засобами на випадок НС. Забезпечити належне оснащення шинами з підвищеними протиковзними характеристиками.

Враховуючи досвід попередніх років,  всім без виключення власникам транспортних засобів бажано запастись протиковзними ланцюгами, упорами противідкатними, а також додати до переліку комплектуючих автомобіля лопату, трос тощо, запастись додатковими медпрепаратами для аптечок.

Будьте уважними, дотримуйтесь правил дорожнього руху, дистанції, швидкісного режиму та не заважайте роботі спецтехніки.

Також нагадуємо, якщо Ви потрапили в надзвичайну ситуацію на дорозі, телефонуйте на «Гарячу лінію» Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області:

 +380 (56) 234 16 84

 +380 (56) 246 94 10

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *