Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Вілкул втратив страх і змінив риторику на 9 травня: замість дідів – слава руській зброї

Вілкул втратив страх і змінив риторику на 9 травня: замість дідів – слава руській зброї

5 Квітня 2018 0 Comments

Цьогоріч на 9 травня Дніпро можуть заполонити білборди із привітаннями з “днем перемоги” від одіозного нардепа Олександра Вілкула, на яких можна чітко побачити, що криворізький регіонал втратив страх і різко змінив свою риторику в бік набагато радикальніших гасел. Про це повідомив відомий дніпровський блогер Сігурд Сварт, передає Дніпроград.

Блогер-учасник бойових дій, звертає увагу на те, що криворізький нардеп, відомий своїми провокаціями і негативними висловлюваннями в бік Української держави, незабаром може завішати Дніпро своєю рашистською агітацією, дизайном якої поділилася одна з типографій.

“Я так бачу після минулого 9 травня хлопчик увійшов у смак. Ну а шо? Тітуханам побиття ветеранів АТО зійшло з рук. Поліція теж навіть не почухалась. Патріотична громадськість пошуміла і здулась. Чом би й не павтаріть? І, як бачимо з потурання та сприяння нашого “революційного мера” збирається закріпити минулорічний успіх”, – пише Сігурд Сварт.

Окрім цього, блогер наголошує, що цьогоріч патріотична спільнота вже не буде сподіватися на примарні обіцянки з боку різноманітних структур і буде готова відстоювати місто перед ворогом. Також саме на “травневі свята” за інсайдерською інформацією, очікується значне погіршення погодних умов.

“Що ж! Наш гідрометеоцентр попереджає про значне погіршення кліматичних умов у Дніпрі. І гадаю, що власники рекламних площ у погоні за баблом зважать, що вітер може бути поривчастим та сильним, а це, у свою чергу, може спричинити падіж білбордів. Ну і пан міський голова, сподіваюсь, зуміє втовкмачити своєму другу Саші, що таки Дніпро вже не вотчина червоноперо-біло-синьої банди!”, – підсумував блогер.

Зазначимо, за результатами розслідування кримінального провадження за фактами подій, що мали місце 9 травня 2017 року у Дніпрі, встановлено причетність до скоєння злочину 17 осіб, яким повідомлено про підозру. Серед них – три організатори, координатор, два “касири” та одинадцять активних учасників масових заворушень (так званих “тітушок”). У справі проведено 38 обшуків, допитано понад 130 свідків. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, генпрокурор Юрій Луценко з трибуни Верховної Ради заявив, що організатором заворушень за участю “тітушок” у Дніпрі 9 травня є народний депутат з “Опозиційного блоку” Олександр Вілкул.

Автор: Антон МОРОЗ

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *