Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

ЯК ПОКАРАЛИ ЩУКУ? КИНУЛИ У РІЧКУ! ІСТОРІЯ КОРПЦІОНЕРА ЮРКА КАРАЧЕВЦЕВА

ЯК ПОКАРАЛИ ЩУКУ? КИНУЛИ У РІЧКУ! ІСТОРІЯ КОРПЦІОНЕРА ЮРКА КАРАЧЕВЦЕВА

21 Червня 2018 0 Comments

Новомосковськом продовжують управляти корупціонери
Попри два рішення Новомосковського міськрайонного суду і суду апеляційної інстанції щодо визнання першого заступника міського голови Юрія Карачевцева корупціонером, він продовжує обіймати посаду і керувати господарством Новомосковська. З часу винесення судами рішень минуло вже 4 місяці.
Ю.Карачевцев у січні-лютому 2018 року був визнаний винним у скоєнні адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією. Як встановила прокуратура, в лютому 2017 року він як депутат міської ради голосував за земельне питання в інтересах своєї доньки.

Нагадаємо, Ю.Карачевцев на минулих місцевих виборах 2015 року був обраний депутатом міської ради від Партії Зелених. Після того, як «зелені» утворили так звану коаліцію з Опозиційним блоком, їм, очевидно, для забезпечення міцності коаліції, презентували посаду першого заступника міського голови з питань народно-господарського комплексу міста, яку Карачевцев і обійняв. Голова партійного осередку «зелених» Роман Лєбєдєв обійняв споріднену посаду – голови депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою міста та екологічних проблем.

Тобто, управління всією сферою ЖКГ міста з 2015 року фактично знаходиться в руках представників Партії Зелених.

Дієвий спротив корупціонерам, відсторонен­ня їх від бюджетної годівнички, позбавлення таких персон можливості в подальшому використовувати посаду у власних інтересах – це основа для успішної побудови заможної держави.
Та у Новомосковську інші правила. Тут діють ну прямо як у байці Глібова:
«Розбійницю таку не так судить годиться:
Щоб більше жаху їй завдать,
І щоб усяк боявся так робити, —
У річці вражу Щуку утопити!»

Але що ж тут поробиш: комусь саме такі «щуки» (чи «карасі» – кому як подобається) вигідні на цих посадах.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *