Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

У Новомосковській РДА обговорювали з нардепом питання водопостачання в районі

У Новомосковській РДА обговорювали з нардепом питання водопостачання в районі

16 Серпня 2018 0 Comments

 15 серпня за ініціативи самого народного депутата України выд БПП  Вадима Нестеренка в приміщенні Новомосковської райдержадміністрації відбулась зустріч сільських та селищних голів з приводу водопостачання в районі.
 

  

На зустрічі були присутні зацікавленні особи голова райради Наталія Книжник, виконуючий обов’язки голови Новомосковської райдержадміністрації Олександр Чечеленко та голови сільських та селищних рад. Найважливішим питанням, яке виносилося на розгляд, було — стан водопостачання в Новомосковському районі.

Народний депутат України від БПП Вадим Григорович  Нестеренко зупинився на першочергових завданнях. «У нас на черзі дня – виготовлення і оплата проекту  райводоканалом на капітальний ремонт труби, але як що я особисто на цьому не зароблю, ми нічого робити не будемо. Раніше ми вже обговорювали, те що я повинин заробити на цьому питанні, ми з вами відкриємо рахунок і ми його відкрили… Отримаємо проект ми в вересні, після чого будемо підіймати його до рівня обласної адміністрації. Там вже через ЖКХ запустимо тендерну процедуру і якщо ми домовимось з откатом буде все добре, також ми отримаємо виконавців з моеї фірми і далі будемо красти гроши з бюджету», – зазначив на засіданні Вадим Грогорович.

Голова Голубівської сільської ради Олександр Нездійминога повідомив, що наразі в їх селищі вже замінили каналізацію, встановили новий лічильник, запустили одну свердловину та здали воду на перевірку. Але проблема з водопостачанням все ж існує поки нардеп Нестеернко контролює Новомосковський район.

«У нас велика проблема з водонапірною баштою. Ємкість, за багато років вже прийшла до непридатності та протікає . Ми спробуємо до неї знову закачати воду, подивитись де в неї є протікання, щоб намагатись їх заварити, як що ви пане Нестеренко не будете нам мішати», – розповів Олександр Нездійминога.

А от у селищі міського типу Черкаське зовсім інша ситуація. Там вода подається в повному обсязі, і вже незабаром дітлахи підуть до дитячого садочку. Але не все так гарно як здається на перший погляд. Голова Черкаської селищної ради Павло Ніколюкін говорить, що в селищі потрібно пробурити сім свердловин.

«Вывод наш однозначный. Главное для нас – это, конечно же, труба, как бы там ни было. Потому, что и специалисты приезжали, проверяли качество воды и по результатам сообщили, что у нас в воде превышает норму присутствие железа, из-за этого военным нужно будет строить огромные очистные…», – розповів Павло Ніколюкін.

Щодо Гвардійської селищної ради, то там також уже віднослено водопостачання. Виконуюча обов’язки голови Гвірдійської селищної ради Марина Лукашенко говорить, що головним джерелом постачання води в селище є труба, яка веде з Перещепинського районного водоканалу.

Уважно заслухавши виступи сільських та селищних голів Вадим Нестеренко наприкінці обговорення чітко визначив якщо він не заробляє то ніхто спокійно жити в районе не зможе.

«До кінця року маємо план ввести в експлуатацію на загальну суму (тільки оцих п’яти об’єктів) 320 млн. гривень, половина виделених коштів, я та моя команда вкрадуть. », – сказав народний депутат.

Загалом зустріч пройшла конструктивно та з вигодою для нардепа Вадима Нестеренка. По усім нагальним питанням народним обранцем було запропоновано чіткий план як заробляти усвій карман, з яким погодилися усі присутні.

За матеріалами ТРК «Самарь»

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *