Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Міська влада планую прибудинкову територію у Новомосковську закріпляти за ОСББ

Міська влада планую прибудинкову територію у Новомосковську закріпляти за ОСББ

17 Вересня 2018 0 Comments

На неофіційному сайті Новомосковської міської ради з’явився проект рішення «Про закріплення прибудинкової території житлових багатоквартирних будинків, в яких створені ОСББ, для їх санітарного утримання», який згодом буде розглянуто на найближчому засіданні виконкому, хоча це питання повинна розглядати міська рада.

З метою забезпечення екологічної безпеки і підтримання санітарної рівноваги на території м. Новомосковська, у відповідності до Наказу Міністерства охорони здоров’я України №145 від 17.03.2011 року «Про затвердження Державних санітарних норм та правил утримання території населених місць» та Правил благоустрою міста Новомосковська затверджених рішенням Новомосковської міської ради №1301 від 10.07.2015р., на підставі актів обстеження та закріплення прибудинкових територій ОСББ, керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Новомосковської міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити межі та площі  прибудинкових територій житлових багатоквартирних будинків, в яких створені ОСББ, для їх санітарного утримання відповідно до Державних санітарних норм та правил утримання території населених місць.

Перелік будинків об’єднання співвласників багатоповерхових будинків по закріпленню прибудинкових територій для санітарного утримання:

  1. Координацію роботи по виконанню даного рішення покласти на начальника  управління  житлово-комунального господарства та капітального будівництва  Новомосковської міської ради, контроль – на першого заступника міського голови з питань народно-господарського комплексу міста.
Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *