Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Щойно наткнувся у Фейсбуці на публікацію заммера з економіки Костянтина Морозова стосовно 100-річчя газети “Новомосковська правда”.

Щойно наткнувся у Фейсбуці на публікацію заммера з економіки Костянтина Морозова стосовно 100-річчя газети “Новомосковська правда”.

12 Лютого 2019 0 Comments

Що я тут читаю: «газета похожа не на правду, а на кривое зеркало». «редактор поливал грязью горсовет как хотел, искажал действительность» і т.д.
Товариш Морозов (звертаюсь «товариш», бо Костянтин Миколайович має в кишені комуністичний партбілет). Ви взагалі з кабінету виходите? Яку оточуючу Вас дійсність я спотворюю? Ви у складі команди нардепа довели Новомосковськ до зубожіння. В кращу сторону від інших населених пунктів ми відрізняємося лише зарплатою керівників міста з шаленими преміями, які ви самі встановили собі на роки вперед (до речі, з коштів платників податків). А результати вашої роботи – нульові, навіть мінусові, бо місто лише деградує.


Ви як заступник з економіки чим взагалі займаєтеся? Ну крім того, що ходите на фітнес, сідниці качаєте. Хоча це правильно – через рік місцеві вибори, виберуть-не виберуть – невідомо, а накачені сідниці ще нікому не завадили.

А тепер до головного. Словоблудіє стосовно «грязи» ставить Вас, вибачте, в ідіотське становище. Ну яка нормальна людина повірить, що якась там газета роками пише брехню про нардепа і його команду, і все це – безкарно?! Та якби у вас була хоч одна зачіпка, якби в газеті було хоч слово неправди, ви давно б уже її знищили в судах!

Я б уже стер коліна, вибачаючись перед вами і спростовуючи надруковане.

Колись Ви були нормальною людиною, відстоювали інтереси городян, і я Вас поважав. Потім Ви зв’язалися з нардепом, попали у владу, відчули, що означає «правильно» розпоряджатися грошима громади. І людину наче підмінили…

Я в житті звик до всього доходити власним розумом. Так ось я не лише прочитав, а й (не повірите) законспектував усі роботи Леніна. І зараз цілком обґрунтовано можу сказати, що до комуністів Ви жодного відношення не маєте. До речі, Ваші старші товариші – колишні однопартійці – такої ж думки – ні розуму, ні честі, ні совісті.

Те, що саме Вас «смотрящий» за містом регулярно присилав ліквідовувати газету, теж Вас не красить. Передивіться ще раз ці записи на YouTube – Ви ж викликаєте не повагу до чиновника, а лише сміх. Повна некомпетентність і абсолютна безпорадність. І ці люди керують містом! Жах! Вирішили газету взяти «на гоп-стоп»? Ви не врахували, що не у всіх трясуться піджилки від слів «Мы к вам, профессор, и вот по какому делу!»
Історія з намаганням знищити газету не робить честі усій міській владі. В.о. міського голови Горошко – перший у всеукраїнському Антирейтингу «Вороги реформування преси», до цього списку, складеного Національною спілкою журналістів України, увійшли саме такі горе-керівники, як він, як Ви, як нардеп, як уся ваша «бригада». І це теж, як і ваші спроби ліквідувати газету, увійде в історію.

Ви гадаєте, чому я не здаю в міський архів підшивки газет за минулі роки? Бо переконаний: ви їх знищите. Щоб через 40-50 років нащадки вивчали історію міста по газеті «Твій рідний край». Дзузьки! Вони знатимуть ПРАВДУ.

Бажаю Вам особисто, товаришу Морозов, міцного здоров’я і успіхів у заняттях фітнесом. Пишіть ще, відповідатиму на кожен Ваш ляп. Але краще проявляйте активність не в соцмережах, а на роботі, бо саме за це ми вам зі своєї кишені зарплату платимо.

Вадим Червоноштан

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *