Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

ВПІЗНАЛИ МОЛОДИКІВ, ЯКІ ВИРИВАЛИ ПЛАКАТИ З ПИТАННЯМИ ПОРОШЕНКУ В КОВЕЛІ

ВПІЗНАЛИ МОЛОДИКІВ, ЯКІ ВИРИВАЛИ ПЛАКАТИ З ПИТАННЯМИ ПОРОШЕНКУ В КОВЕЛІ

22 Березня 2019 0 Comments

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко, який пообіцяв, що «при ньому тітушок не буде», не зміг дотриматись обіцянки або свідомо обманув, знаючи, що робить. Адже одна справа звинувачувати політичних опонентів в залученні тітушок, а інша – спостерігати зі сцени, стоячи поруч із президентом, як молодики рвуть плакати з незручними питаннями. Кому війна буде оголошена цього разу – покаже час.

Як з’ясувалось, молодики, які виривали плакати з питаннями «Свинарчуків за ґрати», «Хто покриває бізнес на крові?» на зустрічі Петра Порошенка з ковельчанами, виявились спортсменами та бійцями.

Нагадаємо, 14 березня волиняни, прочекавши на холоді понад півтори години, зустрічали в Ковелі Петра Порошенка. Серед чисельної масовки, яку звозили в Ковель автобусами та пропускали лише за паспортами, знайшлись і ті, хто прийшов запитати президента про бізнес на крові та покарання для друзів-корупціонерів, які розкрадають армію.

Депутат Волиньради Вячеслав Рубльов, який був безпосереднім учасником подій, зазначив, що плакати просто виривали.

«Сталося те, що в демократичному суспільстві неприпустимо, – переконаний Вячеслав Рубльов. – У демократичному суспільстві проти людей, які хочуть, щоб їх почули, не направляють бойові угруповання «тітушок», які нападають і відтісняють людей, котрі хочуть задати питання гаранту».

Очільник волинського УКРОПу додає: чоловіки, які виривали плакати в ковельчан, були спортивної статури, частина з яких була з навушниками, а отже – представниками якоїсь охоронної структури.

«Однозначно, вони не давали людям, які хочуть почути відповіді на питання про розкрадання Укроборонпрому, про корупцію, про війну, не те що доступитись до гаранта, а навіть, аби він їх помітив. Це був спіч, після якого Порошенко поїхав, і живого спілкування з ним як з кандидатом на пост Президента України не було. На жаль, влада запозичує ті ж самі силові методи боротьби з народом, як і попередня, але ми пам’ятаємо до яких трагічних наслідків це призвело», – зазначив він.

На відео ТРК «Аверс» добре видно, як юнаки приховують обличчя, закривають плакати і навіть виривають їх з рук. Коли бачать камеру – помітно нервують.

Адже, як вдалось встановити, більшість з них – місцеві спортсмени. Професійні, треновані, титуловані. Отож, кому з молодиків так не сподобались питання президенту?

У соцмережах вдалось відшукати інформацію про більшість з тих, хто був залучений до акції. За дивним «збігом обставин», всі вони – спортсмени.

Якубович Богдан (м.Ковель) – тренер з ММА, тренер у фітнес клубі «АПЕРКОТ».

Сущ Владислав (м.Ковель) – представник фанатської групи ЦСКА, займається боксом у СК «Панчер».

Арман Сароян (м.Ковель, м.Люблін) – боєць ММА, займається та тренується в Любліні.

Левчик Яків (м.Ковель) – майстер спорту України з боксу, тренується у СК «Панчер».

Смаль Роман (м.Ковель) – займається боксом у СК «ПАНЧЕР».

Наконечний Олександр (м.Ковель) – представник фанатської групи ЦСКА.

Сільчук Владислав (м.Ковель) – займається кікбоксингом WAKO.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *