Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

ВИХОВАНЦІ ЦЕНТРУ ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ НОВОМОСКОВСЬКОГО РАЙОНУ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ЮНАЦЬКОМУ ФЕСТИВАЛІ «В ОБ’ЄКТИВІ НАТУРАЛІСТА»

ВИХОВАНЦІ ЦЕНТРУ ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ НОВОМОСКОВСЬКОГО РАЙОНУ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ЮНАЦЬКОМУ ФЕСТИВАЛІ «В ОБ’ЄКТИВІ НАТУРАЛІСТА»

5 Липня 2019 0 Comments

З 4 по 6 червня вихованці Центру позашкільної освіти Новомосковського району (директор Н. Б. Христюк) Людмила Гончар та Софія Міщенко, котрі навчаються в студії аудіовізуальних мистецтв (керівник Л. І. Герасименко) представляли Дніпропетровщину на Всеукраїнському юнацькому фестивалі «В об’єктиві натураліста» за темою «Моя мала батьківщина», який проводив Миколаївський обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді.

На заочний етап фестивалю було представлено 196 колективних та індивідуальних робіт учнів і вихованців закладів загальної середньої та позашкільної освіти з 18 областей України у номінаціях «Кращий відеофільм», «Кращий відеоролик (відеокліп)», «Кращий слайд-фільм», «Краща фоторобота».

У номінації «Кращий слайд-фільм» ІІ місце отримали Людмила Гончар, Софія Липка та Віктор Свиб за роботу «Ми краю рідного господарі малі», яка акцентує на необхідності прибирати у власному будинку та подвір’ї, не смітити на вулицях і навкруги рідного села – своєї маленької батьківщини.
ІІ місця за слайд-фільм «Природа – наш дім» вибороли Софія Міщенко та Олександр Решетняк. Проживаючи у с. Знаменівці, поблизу Самарського лісу та Солоного лиману, діти поєдналися з природою, адже весь вільний час спостерігають не тільки красу, а й негаразди довкілля, що оточує їх. Тож вони закликають дорослих оберігати та піклуватися про рідний край.

У номінації «Кращий відеофільм» ІІІ місце за роботу «Дитинства дивосвіт» отримали вихованці студії «Кадр» Людмила Гончар, Поліна Луценко, Андрій і Альона Папкові, Артем Робейко та Микола Попков. Для кожного маленька батьківщина – це спогади з дитинства: перші кроки, лагідні мамині руки та вишита нею хустинка, яка супроводжує доньку все її життя.

У рамках фестивалю учасники відвідали Миколаївський музей суднобудування та флоту, майстер-клас з фотографування від керівника гуртка юних фотоаматорів «Студія «Фотокрок» Миколаївської міської станції юних техніків Ірини Сергіївни Гузій, Южноукраїнську АЕС та Миколаївський зоопарк.
Під час екскурсії Актово-Петропавлівським каньйоном Національного природного парку «Бузький гард» Людмила Гончар і Софія Міщенко успішно виконали завдання очного бліц-конкурсу «В об’єктиві – Миколаївщина», посівши ІІ та ІІІ місця відповідно.

Сердечно вітаємо наших вихованців і їхнього керівника з визнанням та бажаємо їм подальших творчих успіхів!

Н. Христюк, директор Центру позашкільної освіти.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *