Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Своїх обіцянок я звик дотримуватись! -Влад Бородін

Своїх обіцянок я звик дотримуватись! -Влад Бородін

10 Липня 2019 0 Comments

На минулому тижні проводив зустріч з мешканцями Кулебовки, яку серед людей називають «Шанхай». Люди вже не знали до кого звертатися зі своєю бідою. В районі постійно зростає рівень злочинності, торгівля наркотичними речовинами вже давно нікого не дивує, звернення до правоохоронних структур не призводили до жодних дієвих результатів.


Я взяв на себе сміливість пообіцяти людям втрутитись в цю жахливу ситуацію не тільки як кандидат в народні депутати від партії «Слуга народу», а й як голова комісії з питань взаємодії з правоохоронними органами Дніпропетровської обласної ради.

Своїх обіцянок я звик дотримуватись!

В результаті мого звернення до правоохоронних структур сьогодні була проведена спецоперація. Для відпрацювання заяв громадян були задіяні 3 наряди груп реагування патрульної поліції, дільничні інспектори поліції та оперативні співробітники Управління карного розшуку. Під час превентивних заходів поліцейські склали 19 адміністративних протоколів. Також поліцейські припинили роботу трьох нелегальних пунктів прийому металобрухту.

Під час рейду правоохоронці перевіряли осіб, які були звільнені з місць позбавлення волі та відносно яких здійснюється адміністративний нагляд. За результатами роботи були складені протоколи на осіб, які перебували у публічних місцях в стані алкогольного сп’яніння.

Окрім цього, під час відпрацювання працівники управління протидії наркозлочинності провели обшуки за місцем мешкання наркоділків. Було встановлено, що п’ять осіб налагодили збут наркотичних засобів «опій ацетильований» та психотропної речовини «метамфетамін» на території Новомосковська.


За місцем мешкання цих відбулися обшуки, в ході яких поліцейські вилучили опій ацетильований, коноплі, метамфетамін, електронні ваги та інші речі. Вилучені наркотичні речовини направлені на експертизу.

Це не разова акція! Боротьба за здоров’я нації – це один з найважливіших напрямків діяльності для мене. Я вважаю, що лише системна робота і постійний контроль може викорінити злочинність і наркоторгівлю на теренах нашої країни.

Сподіваюсь, що наші люди знайдуть в моєму обличчі справжнього захисника!

Влад Бородин

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *