Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Банда Вадима Нестеренка в черговий раз засунула свої руки до бюджету міста

Банда Вадима Нестеренка в черговий раз засунула свої руки до бюджету міста

6 Серпня 2019 0 Comments

Банда Вадима Нестеренка в черговий раз засунула свої руки до бюджету міста

Відгриміли позачергові вибори на 38-му виборчому окрузі, але відлуння бандитського режиму Вадима Нестеренка продовжує накривати місто Новомосковськ.

Програвши з великим тріском на позачергових виборах 21 липня, оточення злочинного елементу Вадима Григоровича Нестеренка вирішило просто «кинути» тих мешканців 38-го виборчого округу, які працювали на банду Нестеренка в якості агітаторів, членів виборчих комісій та спостерігачів.

Після минулих позачергових виборів у соціальних мережах стали все частіше і частіше з’являтися повідомлення про те, як якийсь кандидат чи якась політична партія не заплатила людям, що працювали на виборах.

Новомосковськ не став винятком і теж відкрито продемонстрував, що злочинний елемент Вадим Нестеренко теж не заплатив людям за роботу, а просто кинув їх.

Правильніше слід сказати, що людей кинув не сам одіозний Вадим Нестеренко, він же «пан» Новомосковщины, а за нього це зробили люди з його близького оточення. До цього близького кола входять Сергій Горошко, Олексій Фрейдін, Олександр Гаркавенко, Михайло Барсук, ну і, звичайно ж, всім відомий негідник Олександр Олексійович Іванов.

 

Рейдер Вадим Нестеренко

Секретар Новомосковського міської ради Сергій Горошко

Депутат міськради Олексій Фрейдін

Депутат міськради Олександр Гаркавенко

Депутат міськради Михайло Барсук

Саме зазначені вище близькі соратники одіозного Вадима Нестеренка й наймали людей для роботи на виборах кандидатів у народні депутати України Івана Жадана, Олега Дядика, Алимбека Бестаєва, Яни Борисенко, політичних партій «Європейська солідарність», «Опозиційний блок». Ось тільки за роботу людям не планували платити, правильніше буде сказати планували, але не зовсім обіцяне і не зі своєї кишені.

Після виборів люди, які працювали на зазначених кандидатів та політичні партії, прийшли вже в усім відомий офіс, який розташований за адресою м. Новомосковськ, вул. Гетьманська (Радянська), 20-А, саме там розташовувався штаб кандидатів у народні депутати Івана Жадана, Олега Дядика, Алимбека Бестаєва, Яни Борисенко, політичних партій «Європейська солідарність», «Опозиційний блок». Працівники штабу в особі депутатів Михайла Барсука і Олександра Іванова запропонували цим людям написати заяви в міськраду з проханням про виділення матеріальної допомоги малозабезпеченим або на лікування.

Переважну більшість заяв прийняли вже в нестеренківському штабі на ім’я секретаря міської ради Сергія Горошка, і швидше за все найближчим часом міськрада або ж виконком виділить гроші з бюджету міста на погашення боргів за роботу на виборах. Щоправда, причина буде вказана – на лікування або ж матеріальна допомога.

Ми сподіваємося на те, що правоохоронні органи відреагують на таку новину, дадуть правову оцінку й притягнуть до відповідальності осіб з оточення одіозного Вадима Нестеренка.

Ми готові надати правоохоронним органам наявні в нас факти, листування людей, які працювали на вищеназваних осіб. Зрозуміло, що виключно в тому випадку, якщо підконтрольні Вадиму Нестеренку поліцейські міста Новомосковська та прокуратура відреагують.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *