Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

ЦЕНТР ПОЗАШКІЛЬНОЇ РОБОТИ М.НОВОМОСКОВСЬКА ПРИЙНЯВ УЧАСТЬ У СОЦІАЛЬНО-ЕКОЛОГІЧНОМУ ФОРУМІ

ЦЕНТР ПОЗАШКІЛЬНОЇ РОБОТИ М.НОВОМОСКОВСЬКА ПРИЙНЯВ УЧАСТЬ У СОЦІАЛЬНО-ЕКОЛОГІЧНОМУ ФОРУМІ

14 Серпня 2019 0 Comments

На березі Білого озера ( що на Волині) 20-29.07.19 відбувся Всеукраїнський молодіжний мистецький соціально-екологічний форум.
Форум проходив на новій фестивальній галявині під гаслом “Молодь, здоров’я, мистецтво”. Він зібрав багато молодих та талановитих дизайнерів, народних умільців декоративно-вжиткового мистецтва з усіх куточків України.


Місто Новомосковськ був представлено лауреатами та дипломантами Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів, серед яких Центр позашкільної роботи, гурток “Художнє валяння” та “Флористика для дітей”, керівник Горбулицька Наталія Павлівна;
– новомосковський історико – краєзнавчий музей ім. Калнишевського представляла молодший науковий співробітник Головко Марина, керівник гуртка петриківського розпису Центру позашкільної роботи;
– гурток декоративно – прикладного мистецтва “Джерело” с. Миколаївка, КЗО “Миколаївське НВО”, керівник Клименко Лідія.

Головна ідея форуму – популяризация здорового способу життя та поширення народних мистецтв: валяння, декоративних розписів з елементами миколаївського та петриківського, виготовлення сувенірів (екоторбинки, розпис по тканині перманентними маркерами та ін.)

В творчих майстернях для відвідувачів форуму були презентовані вироби та проведені майстеркласи з еколого – натуралістичного, декоративно- прикладного, ужиткового та образотворчого мистецтва.

Кожен заклад демонстрував свою майстерність з розвитку художніх промислів та народних ремесел.

Зі свята мистецтва та творчості всі учасники повернулися з гарним настроєм, цікавими враженнями , творчими надбаннями та дипломами.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *