Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

НОВОМОСКОВСЬКА МОЛОДЬ ЗНАЙОМИЛАСЯ З ДУХОВНИМИ ЦІННОСТЯМИ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ

НОВОМОСКОВСЬКА МОЛОДЬ ЗНАЙОМИЛАСЯ З ДУХОВНИМИ ЦІННОСТЯМИ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ

22 Серпня 2019 0 Comments

21 серпня напередодні Дня Державного Прапора та Дня Незалежності  України фахівці Новомосковського юнацького відділу центральної міської бібліотеки провели відео – екскурс «Духовні цінності українського народу».

Переглядаючи відео та слухаючи розповіді ведучої, бібліотекаря юнацького відділу Ганни Бабарики, молодь ознайомилася не тільки з історичним минулим нашої країни, а й дізналася про ключові та переломні події сучасності, що назавжди змінили і українців, і нашу Державу. Окрім цього гості мали змогу послухати різні легенди та версії походження й значення державних символів, а також віртуально помандрували часом, відвідуючи основні місця та згадуючи події, які сприяли становленню незалежності України.

Всіх охочих детальніше ознайомитися з історією нашої Держави та дізнатися більше про видатних особистостей, які зробили внесок у процес становлення її незалежності, радо запрошують  до юнацького відділу центральної міської бібліотеки.

Бібліотечні фахівці завжди допоможуть з вибором матеріалу на історичну тему, а кожен читач самостійно може обрати книжку до вподоби з виставки «Україна – країна майбутнього».

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *