Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

ПОКАЗНИКИ ЗАБРУДНЕННЯ КУЛЕБОВКИ ВІД СМІТТЄВОГО ПОЛІГОНУ, ЩО БІЛЯ НОВОМОСКОВСЬКА, ПЕРЕВИЩУЮТЬ НОРМУ В 7 РАЗІВ

ПОКАЗНИКИ ЗАБРУДНЕННЯ КУЛЕБОВКИ ВІД СМІТТЄВОГО ПОЛІГОНУ, ЩО БІЛЯ НОВОМОСКОВСЬКА, ПЕРЕВИЩУЮТЬ НОРМУ В 7 РАЗІВ

4 Вересня 2019 0 Comments

28 серпня під тиском громадськості фахівцями Новомосковського міськрайонного відділу лабораторних досліджень було проведено моніторингове дослідження атмосферного повітря в зоні впливу полігону побутових відходів ТОВ «Екологія України», в інтересах якої був закритий Новомосковський сміттєвий полігон.

Згідно з результатами концентрація аміаку в повітрі склала 1,44 мг / м3, при гранично допустимій концентрації 0,2 мг / м3.  Фахівцями відмічено перевищення гранично допустимої концентрації за показниками аміаку в 7 разів.

Аміак – безбарвний газ з різким, їдким запахом.  Більшості він відомий як десятивідсотковий водний розчин – нашатирний спирт.

При цьому, так звані борці від партії “Зелених України” в інтересах жителів мікрорайону “Кулебовка” воліють мовчати, мовчить і сопе у дві дірочки знаменитий “борець”, він же депутат Новомосковської міської ради Леонід Іванович Матвієнко.

Нагадаємо читачам, що саме Матвієнко Леонід Іванович більш за всіх волав, що він стоїть на сторожі жителів “Кулебовки” і він за них піде на все, тільки міський полігон сміття біля свого будинку він закрив, а ось інший полігон, який найбільше завдає шкоди  кулебовчанам, він і не планує закривати.

При цьому, так званий “борець” в інтересах кулебовчан будує собі будиночок на березі річки, подалі від звалища.

На наш жаль, сміттєвий полігон ТОВ «Екологія України» знаходиться в лічених метрах від мікрорайону “Кулебовка”, а партія “Зелених України” під керівництвом Романа Лебедєва прохання кулебовчан про закриття поігона ігнорує.

Депутат Новомосковського міськради Леонід Іванович Матвієнко, отримавши земельні ділянки для будівництва чергових магазинів, зайнятий бізнесом і тепер йому немає діла до своїх земляків.

Новомосковська влада за даною ситуацією спостерігає осторонь, підраховуючи вмираючих від раку жителів мікрорайону “Кулебовка”

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *