Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Павуки в банці один одного з’їдають

Павуки в банці один одного з’їдають

16 Вересня 2019 0 Comments

Кримінальна особа Діденко С.Д., він же майстер по благоустрою міста Новомосковська, повідомив, що працівників Комунального підприємства КП «НККП» обурюють незаконні дії директора підприємства Білого І.І., зокрема по закупівлі запчастин до електроінструменту.

«Є особиста вказівка від директора Білого Івана Івановича закупати електроінструмент на місцевому центральному ринку лише у одного ФОП Костянтина Носовського, а з іншими не працювати», – повідомив Діденко.

Білий І.І.

Як це робилось на підприємстві КП «НККП» під керуванням Білого Івана Івановича: «Робили попередню оплату за товар, який ще не замовлений, а саме перераховували 17 тис. грн. з підприємства на ФОП Костянтину Носовському, потім товар не забирали, а з часом робили необхідні документи, начебто куплений електротовар згорів та ремонту не підлягає», – розповідає Діденко.

Незабаром почнеться період дощів, а косарі та пильщики переведені на зелене господарство, де немає умов для праці, у приміщеннях повністю відсутня покрівля. Через дірки можна пролізти у приміщення, а працівників директор Білий заставляє в таких умовах працювати.

Зазначене приміщення не підготовлене для експлуатації та потребує капітального ремонту покрівлі, стін та підлоги. Залишки дорогого інструменту за наказом було перенесено до цього приміщення на зберігання.

«Після чергового дощу інструмент пошкодився та повністю вийшов з ладу», – стверджує майстер Діденко.

Але майстер Діденко навмисно не розказує, що за так званим «заколотом» на КП «НККП» стоїть депутат Новомосковської міської ради сьомого скликання Роман Лебедєв.

Лебедєв Р.Г.

Ще рік тому підприємством КП «НККП» керувала людина з його оточення та приносила йому немалі прибутки. Але ж раптом, після скандалу з комунальним підприємством міськводоканал, яким теж керувала людина Лебедєва, директора на КП «НККП» замінили.

Ця «зачистка» робилась по команді колишнього нардепа Вадима Нестеренка. Це він ухвалив рішення відсторонити від міської годівниці депутатів Новомосковської міської ради від партії «Зелених України» під керуванням Романа Лебедєва та поставити людей зі свого оточення.

Але пройшли позачергові вибори, які Вадим Нестеренко програв, після чого втік до Америки, а Лебедєв зі своїм оточенням тепер повертають собі свої посади.

У цьому Роману Лебедєву допомагають робітники КП «НККП», яких свого часу на підприємство привела людина Романа Лебедєва.

На даний час ці люди піднімають заколот, за вказівкою висловлюють недовіру новому директору Білому І.І. А виконуючий обов’язки мера міста Новомосковська Костянтин Миколайович Морозов відстороняє від керування Білого та призначає тимчасово виконувати обов’язки директора підприємства людину з оточення Романа Лебедєва, яка працює на КП «НККП».

За нашою інформацією, директор Білий Іван Іванович теж несвята людина і краде й крав не менше за оточення Лебедєва. Але потрібно казати правду й не заводити читачів в оману, змінюючи бізнес-контроль на комунальному підприємстві для переведення грошових потоків з кишені Вадима Нестеренка до кишені Романа Лебедєва.

На даний час, в.о. мера міста Костянтин Морозов відсторонив діючого директора комунального підприємства «НККП» від займаної посади на три місяці, а потім, ймовірно, Білого замінять та призначать директором людину з оточення Лебедєва.

Морозов К.М.

Після програшу на позачергових виборах до ВР Вадим Григорович Нестеренко втрачає контроль над містом Новомосковськом та залишає позиції.

У місті йде розподіл влади та власності. Дивимося далі…..

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *