Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

У виконкомі пройшла робоча зустріч міської влади та представників сфери освіти з батьками.

У виконкомі пройшла робоча зустріч міської влади та представників сфери освіти з батьками.

3 Жовтня 2019 0 Comments

01 жовтня батьки учнів, які навчаються в середній школі №18, без запрошення увірвалися в малий зал Новомосковської міської ради де саме в цей час мер міста Новомосковська проводив свою нараду.
 Батьки зажадали від мера та його заступників розібратися з раптовим підвищенням вартості харчування в шкільній їдальні, а найголовніше, з якістю продуктів, що поставляються в школу компанією «КОНТРАКТ ПРОДРЕЗЕР 5».
  Компанієя «КОНТРАКТ ПРОДРЕЗЕР 5», за нашою інформацією, постачає продукти харчування в учбові заклади останні п’ять років виграє всі тендери в місті Новомосковську та в місті Дніпро.
  За дивним збігом обставин, компанія, яка належить братам Сергію та Олександру Шаркунам – «КОНТРАКТ ПРОДРЕЗЕР 5», вирішила підвищити вартість харчування для школярів якраз з приходом до влади мера Литвищенко.
 На прохання батьків  учнів, мер Літвіщенко В.І.  02 жовтня провів робочу зустріч батьків з директорами шкіл міста та представниками компанії “КОНТРАКТ ПРОДРЕЗЕР 5”.
  В ході зустрічі її учасники обговорили наболілі питання та проблеми, пов’язані з харчуванням у навчальних закладах, а так само можливість поліпшення харчування в школах.

  Наприкінці зустрічі мер Літвіщенко попросив представників компанії «КОНТРАКТ ПРОДРЕЗЕР 5» не підвищувати вартість харчування, а підвищити якість, з чим представники згаданої компанії погодилися й домовилися про співпрацю з директорами шкіл та батьками.
  На наш жаль, ті обурені батьки, які своє «ФЕ» висловлюють виключно в соціальних мережах, на зустріч не прийшли.
 Мер Літвіщенко повідомив, що його двері завжди відкриті для городян і тих, хто хоче йому щось сказати, він готовий всіх почути та допомогти.
Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *