Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

У Новомосковську експлуатують небезпечну для відпочиваючих площу

У Новомосковську експлуатують небезпечну для відпочиваючих площу

5 Грудня 2019 0 Comments

У Новомосковську міська влада своєю повною бездіяльністю ігнорує проблему з експлуатацією недавно капітально реконструйованої площі Героїв.

Приблизно рік тому влада міста Новомосковська прийняла на баланс капітально реконструйовану площу Героїв.  Реконструкцією площі займалася скандальна будівельна фірма ТОВ БК «Стройинвест» Дениса Островського.

За дивним збігом обставин з приходом до влади в Україні Петра Порошенка, а в місті Новомосковську з приходом так званого «смотрящего» від Порошенка – народного депутата України від політичної партії БПП Вадима Нестеренка – будівельна компанія ТОВ БК «Стройинвест» почала  вигравати всі тендерні пропозиції, фактично ставши монополістом по ремонтах і будівництву в місті Новомосковську.

Про те, що ремонти та будівництво від компанії ТОВ БК «Стройинвест» Дениса Островського обходиться бюджету міста в величезну копієчку – годі й казати, та й сенсу немає.

Правоохоронні органи на пару з міською владою будівельну компанію Островського покривають і охороняють.

Знаючи про те, що недавно реконструйована будівельною компанією Дениса Островського площа Героїв несе небезпеку для відпочиваючих, міська влада навмисне це замовчує.

Крім того, міська влада також приховує інформацію від жителів міста про те, що при капітальній реконструкції площі Героїв підрядники, які виконували капремонт, не витримали вимог проектантів.

У наше розпорядження потрапив ось такий документ, просимо вас уважно з ним ознайомитися.

Зверніть особливу увагу на дату цього документа!

 

Через пів року експлуатації майже половина площі залишилася без освітлення. І, як стверджують нові балансоутримувачі КП «КомСервіс», тепер важко виправити ситуацію та відновити зниклий струм на площі у зв’язку з тим, що компанія «Стройинвест» при реконструкції використала не той електричний кабель, який  був зазначений в проектній документації, і при навантаженні він десь там під землею перегорів.

Так само новоспечені балансоутримувачі площі відзначають величезне недоопрацювання, яке стосується фонтана (в народі його називають «фонтан Нестеренка»), яке позначається на водопостачанні сусідніх багатоповерхових будинків.

Компанія Дениса Островського підключила фонтан безпосередньо до водопостачання багатоповерхівок. І тепер під час роботи фонтану у людей з будинків уздовж площі Героїв у квартирах немає напору води в кранах, а в деяких квартирах взагалі немає води.

Крім того, в процесі роботи фонтану насос знаходиться повністю в воді й наражає на небезпеку дітей, які влітку граються в фонтані, не підозрюючи, що в будь-яку секунду в насосі може замкнути електрику й діточок вдарить електричним струмом.

І на цьому теж історія недоробок з боку будівельної компанії Дениса Островського не закінчується!

Як стало відомо нашому виданню, при капітальній реконструкції площі Героїв електрощитову розподілу електричних кабелів будівельна компанія розмістила під землею на квітковій клумбі.

І тепер електрощитову, в якій напруга становить 380 вольт, постійно заливає водою і не тільки при поливі клумби, а й при дощовій погоді та коли тане сніг.

Прогулюючись по реконструйованій площі Героїв, жителі й гості нашого міста навіть не підозрюють, що будівельна компанія ТОВ БК «Стройинвест» Дениса Островського приготувала їм смертельний сюрприз.

При цьому звертаємо вашу увагу, що владі міста добре відомо про цю тривожну ситуацію, але вони нічого не роблять.

А правоохоронні органи і зовсім, мабуть отримавши відкат, мовчать і не реагують.

На наш жаль, на момент виходу цього матеріалу влада міста Новомосковська відмовилася прокоментувати ситуацію, вважаючи за краще зайняти мовчазну позицію.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *