Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

«Інсайдери Фірташа» або лекція про те, як написати маячню і не виглядати ідіотом

«Інсайдери Фірташа» або лекція про те, як написати маячню і не виглядати ідіотом

8 Жовтня 2013 0 Comments

«Українська Кривда» з першого дня появи нового проекту «Інсайдер», який редагує «пташеня гнізда Олени Притули» Сергій Щербина, чекала, що ресурс підвередить свою назву. Але сайт, який належить олігарху Дмитру Фірташу, не балував «УК» жодним ексклюзивом. І ось нарешті. Сталося.

3 жовтня сайт порадував читачів першим ексклюзивом: матеріалом  «План Б» для Віктора Януковича».

« має перемогти з великим відривом. Настільки великим, щоб неможливо було вкинути бюлетені», — розповідають журналістці Тетяні Арбузовій, якісь неназвані співрозмовники. Далі пів статті, цитуючи все тіж «неназвані джерела», автор розповідає про чудові успіхи Віталія , якому, начебто, президент Янукович вже погодився передати владу.

«Водночас існує домовленість, що в разі добровільної передачі влади Кличко-президент висуне кандидатуру Януковича на посаду прем’єр-міністра, і фракція УДАР дасть голоси за це призначення. А після цього мають бути ухвалені чергові зміни до Конституції з черговим розширенням повноважень голови уряду»,  — цю маячню  сайт Фірташа видає за ексклюзивний продукт.

 

Далі «» знаходить підтвердження цьому плану у фракції «Удар» — однак «джерело» у фракції знову «неназване».  Єдиний реальний коментар — від депутата Павла Різаненка, який спростовує версії «високопосадових джерел» сайту.

«Українській кривді» стало нарешті зрозуміло, чому сайт назвали «Інсайдер». Писати повну маячню або зливати будь-яку джинсу із посиланнями на джерела – давня традиція українського інтернету. Пара Найем–Лещєнко вже довела ситуацію із «інформацією від джерел» до абсурду – Сергію Щербині було в кого вчитись.

Інформація про те, що Дмитро  працює з Віталієм Кличком давно вже не є інсайдерською. Достатньо глянути на список «Удару» або те, як телеканал «Інтер»висвітлює діяльність Віталія Володимировича. Останнім часом «ударівці» перейшли з олігархом ледь не до відкритої співпраці. Наприклад, «Удар» вирішив майже відкрито підтримати креатуру Фірташа на довиборах у Черкасах –  пані Жуковську (агітувати за неї приїхала нардеп Ірина Геращенко).

«Інсайдерська» інформація, що діяльність Фірташа по підтримці «боксера та його команди» цілком погоджена з Януковичем –«креативна» знахідка піарників олігарха. Втім, вона виглядає настільки ідіотично, що запустити її вирішили не на «Інтері», а у «незалежному» інтернет-ресурсі, на який можна буде і послатись за нагоди.

Тож «Кривда» може порадити Щербині і наступні «інсайдерські» теми:

–              Профсоюз роботодавців став найвпливовішим профсоюзом у світі, — джерело в ООН;

–              «Фонд Фірташа» — краща благодійна організації в Україні, — інсайдерська інформації від Фонду Ахмєтова;

–              Хімічні заводи треба купувати у 2013, навіть якщо вони стоять. Скоро вони подорожчають,  — джерела у Кабміні;

–              Кличко стане президентом

Ні, про це вже написали.

Віталій Котєйка

Джерело: kryvda.com

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *