Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Який міністр, такі й полковники нашої країни

Який міністр, такі й полковники нашої країни

9 Січня 2014 0 Comments

Чорним днем календаря стало 5 грудня 2013 року для начальника Первомайського міськрайонного відділу Управління МВС України в Миколаївській області Івана Примака. В один день Іван Анатолійович втратив усе, нажите непосильним трудом, а весь його бізнес з продажу наркотиків, який товариш полковник так старанно плекав на первомайських теренах, зненацька накрився жіночим статевим органом. Ба більш того: навіть належний Примаку підпільний зал ігрових автоматів у Первомайську – і той припинив свою роботу.

Керувати первомайською міліцією Примак розпочав у травні 2012 року – після того, як його попередник на цій посаді, підполковник Іван Суходольський, загинув за кермом службового автомобіля, перекинувшись на виїзді з міста (кажуть, не розрахував чи то швидкість машини, чи то дозу алкоголю). Примак – на той момент у чині підполковника – очолював відділ по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Управління МВС України в Миколаївській області і, зрозуміло, був найбільшим продавцем «дурі» на Миколаївщині.

Нова посада дала можливість Примакові розгорнути наркобізнес на нових засадах. За кілька місяців роботи начальник міліції перетворив Первомайськ на центр торгівлі важкими наркотиками, а точки з продажу дезоморфіну з’явились навіть у школах. Причому, як стверджують співробітники Первомайської міліції, з якими автору доводилось спілкуватись на цю тему (до речі, розповіді підлеглих Примака про те, як їх начальник торгує наркотою, записані в нас на відео), Іван Анатолійович не тільки поширює, але й сам вживає – прямо на робочому місці. Щоправда, якщо на продаж він виставляє, здебільшого, ін’єкційні наркотики, то для особистого вжитку використовує шляхетний кокаїн.

Про те, що Первомайським міськрайвідділом УМВС України в Миколаївській області керує наркобарон знають, звісно, всі – і мешканці міста, і прокурор, і начальник обласного СБУ. Знають і в Міністерстві внутрішніх справ України, куди жителі райцентру не раз скаржились, вимагаючи припинити в Первомайську розгул наркоторгівлі. Але Іван Анатолійович лише сміється, коли йому повідомляють про чергову скаргу. Ще б пак – можливість безкарно торгувати наркотою була пожалувана начальникові районної міліції за активну участь у спробі рейдерського захоплення земель, що належать місцевому сільгосппідприємцю й відомому в країні опозиціонеру Аркадію Корнацькому.

Прізвища рейдерів щирокознані: це син Генерального прокурора України Артем Пшонка, голова Миколаївської облдержадміністрації Микола Круглов і колишній прокурор Миколаївської області, а нині – заступник прокурора Київської області Микола Стоянов. Як стверджують селяни, останнім часом до компанії цих високих достойників приєднався ще й голова Вищого адміністративного суду України Ігор Темкіжев.

Про те, що ця банда коїла 18 червня 2013 року в селі Чаусово-2 Первомайського району, розповідали всі ЗМІ України. Того дня під охороною Примака на поля «Агрофірми Корнацьких» прибули десятки озброєних молодиків, які відкрили стрілянину по селянах і намагались підігнати комбайни, щоби зібрати врожай, посіяний «Агрофірмою Корнацьких». Але мешканцям Чаусово-2 вдалось відбити напад, а кількох нападників – захопити в полон. Втім, прибулий на місце подій начальник Первомайського міськрайвідділу Іван Приймак негайно відпустив бандитів, які на очах міліціонерів склали зброю в автомобіль адвоката Валешинської, що керувала розбійним нападом.

Джерело: http://ord-ua.com/

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *