Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Представник Партії регіонів не розуміє, чому він порушує закон.

Представник Партії регіонів не розуміє, чому він порушує закон.

22 Січня 2014 0 Comments

Відомий дитячий хірург Олександр Михайлович Барсук, невідомо як зареєстрував Новомосковське районне КП «Об’єднане» за адресою свого приватного будинку який розташовано у Новомосковському районі, село Орлівщина, вул. Залізнична, 84а.
Нагадаємо читачам, що Барсук Олександр Михайлович, є членом Новомосковської міської організації Партії регіонів, у 2010 році був обраний депутатом Дніпропетровської обласної ради від Партії регіонів, як депутат-мажоритарник.
Коли до звісного хірурга-регіонала Олександра Барсука завітали журналісти відомого видання «ЛИЦА», то він був здивований, чому йому задають питання стосовно комунального підприємства «Об’єднане», також Олександр Барсук на камеру показав своє здивування на запитання, чому комунальне підприємство «Об’єднане», засновником якого є територіальна громада Новомосковського району, зареєстровано на адресу його приватного будинку.
Для інформації читачам, у 2011 році, Новомосковська районна рада прийняло рішення про створення районного комунального підприємства «Об’єднане», також у рішенні було зазначено, що директором КП «Об’єднане» стане Михайло Олександрович Барсук.
Кратка довідка: Михайло Олександрович Барсук, син відомого в Дніпропетровській області дитячого хірурга Олександра Михайловича Барсука, Михайло Барсук у 2010 році був обраний в депутати Новомосковської міської ради шостого скликання від Партії регіонів, Михайло очолює постійну депутатську комісію «з питань містобудування, землекористування та реформування житлово-комунального господарства» є депутатом від фракції Партії регіонів у міськраді .
На запитання журналістів видання «ЛИЦА» про законність реєстрації КП «Об’єднане» Олександр Барсук відповідав, що на зареєстровану адресу тільки надходять листи та пошта, на який підставі зареєстрували на приватний будинок комунальне підприємство Олександр Барсук, не надав.
Пропонуємо вам шановні чітачи подивитися відео зняте журналістами видання «ЛИЦА»

P.S. Сподіваємось на те, що Новомосковський міжрайонний прокурор Ігор Степанов знайде час та наведе лад у порушенні збоку депутата обласної ради та в.о. голови райради.

Микола Незгодний

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *