Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

З’явилось перше відео з ледь живим після катувань Дмитром Булатовим (ВІДЕО)

З’явилось перше відео з ледь живим після катувань Дмитром Булатовим (ВІДЕО)

31 Січня 2014 0 Comments

Один із лідерів Автомайдану Дмитро Булатов, якого знайшли закатованим 30 січня ввечері, розповів, як і де над ним знущались. Журналістам ТСН одними з перших вдалось поспілкуватися з Булатовим. Як розповідає кореспондент ТСН, Дмитро дуже побитий, але ходить сам. Його катували, різали, намагались виколоти око, але, на щастя, не зробили цього.

Читайте також: Держдеп США закликає до створення комісії з розслідування злочинів в Україні За словами Булатова, його викрадення відбулось на Троєщині і діяли професіонали. Увесь час його тримали у суцільний темряві і перші дні навіть не годували. “Мене розпинали, пробивали вухо, різали лице. На моєму тілі не залишилось жодного живого місця. Мені постійно закривали очі, тому я не бачив, хто мене катував. Але у викрадачів був російський акцент”, – розповідає активіст.

Дмитро Булатов пообіцяв пізніше після реабілітації розповісти більше детально про своє викрадення та катування, яким його піддавали останній тиждень. Активіст Автомайдану також розповів, що після тижня катувань його просто вивезли в ліс і кинули там. Він самотужки дійшов до найближчого села, а вже там його підібрав місцевий чоловік, нагодував і дав подзвонити. До Дмитра одразу приїхали друзі і журналісти. Зараз його відвезли до лікарні “Борис”, де надають медичну допомогу.
На часі туди вже приїхав і Віталій Кличко, і нардепи. Нагадаємо Дмитра Булатова, який зник на тривалий час, знайшли ввечері у четвер, 30 січня, в селі Вишеньки Бориспільського району під Києвом. Раніше повідомлялося, що активіст Дмитро Булатов перед зникненням хотів розповісти про щось важливе.

Джерело : tsn.ua

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *