Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Регіонали почали згадувати демократію?

Регіонали почали згадувати демократію?

10 Листопада 2014 3 коментарі

Смішно дивитись, коли на екрані показують Сашка криворізького, який усім розказує про нечесні вибори на 38 окрузі.

Сашко, під час правління Партією регіонів у Дніпропетровський області, сам, як кажуть, робив вибори далеко не  за правилами, а тим паче не за законом.  Зате, коли йому показали його методи по яким він почав згадувати законодавство України та казати про демократію.

Вибори у виборчому окрузі № 38 нагадали ті часи, коли у влади були регіонали, якими керували такі особи, як Сашко Криворізький. Тільки тоді вони не згадували про демократію та законодавство України.

Мені особисто смішно дивитися на те, як Сашко розпустивши соплі розказує про численні порушення, забуваючи які він та його команда будучі при владі творили на кожному кроці.

Хочу звернутися до Сашка, –  історія повторюється, ти та твоя нікчемна команда на даний час отримує те, що ви робили, коли були при владі. Але я сподіваюсь, що колись на тебе особисто, вдінуть кайдани та посадять за грати. За  медичну реформу, за те, що ти творив роками з нашою Дніпропетровською областю, постійно порушуючи закони України.

Слава України! Геть регіоналів з Дніпропетровської області!

Колишній регіонал

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Comments

  1. Сашка
    10 Листопада 2014 - 13:24

    Пусть лучше будут регионы у власти, при которых наша область расцветала, чем бывший министр обороны который армию на колени поставил и теперь непонятно чего от нашего округа идет. Интересно почему на этом сайте не говорят что Кузьмук голосовал за антимайнские законы 16 января???

  2. Александр
    10 Листопада 2014 - 13:50

    Сашка, вы предлагаете опять стать раком перед Сашей Вилкулом и Партией регионов? Если вам лично понравилось как вас трахает Партия регионов и Вилкул, становитесь в позу и получайте удовлетворение, я и мои родные не хотят этого

  3. Роман Игольников
    10 Листопада 2014 - 15:26

    Вы суки!!! Мы придем к власти и всех вас посадим! Только Партия регионов способна спасти нашу страну.

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *