Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Уночі біля Кабміну стріляли, є поранені (фото)

Уночі біля Кабміну стріляли, є поранені (фото)

8 Лютого 2015 0 Comments

Близько 00.15 8 лютого 2015 біля Кабміну група  за невідомих обставин побила людину. Для самозахисту потерпілий застосував до нападаючих вогнепальну зброю і поранив одного з них в руку.  Про це у Facebook повідомив активіст КУПР Сергій Мельниченко, повідомляють Патріоти України.

На постріли прибігли близько десятка активістів, що перебували неподалік. «Спочатку вони затримали чоловіка з пістолетом і відібрали у нього зброю. Однак, з’ясувавши причину стрілянини вони затримали нападників. На місце прибула патрульна служба міліції. Однак, поранений в руку нападник пред’явив службове посвідчення міліції і намагався втекти.

При цьому, міліціонери допомогли йому втекти стримуючи від погоні активістів. Як наслідок, між міліціонерами та активістами зав’язалася бійка», – йдеться в повідомленні. За словами Мельниченка, до Кабміну прибуло більше сотні працівників міліції, в тому числі озброєні автоматами.

«Вони затримали близько двох десятків неозброєних активістів, навіть тих, які пізніше прибігли на допомогу. Їх вже доставили в Печерське райуправління міліції по вул. Московська, 30. Зараз активісти вимагають правової допомоги», – йдеться в повідомленні. 

Джерело: patrioty.org.ua

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *