Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Сьогодні Литвин вирішив нас навчити як Україну від ворога захищати

Сьогодні Литвин вирішив нас навчити як Україну від ворога захищати

12 Лютого 2015 0 Comments

Не тільки не розумію, чому він досі присутній у Парламенті, але й чому ця гнида досі на волі. На його руках і руках його родини кров сотень невинних українців. Вся Україна знає, що він причетний до вбивства Гонгадзе.

Один брат Литвина — Микола Литвин — 11 років очолював Державну прикордонну службу України, корупціонер і контрабандист. Навіть в час війни не зробив абсолютно нічого, щоб перекрити кордон між Україною та Росією, внаслідок чого до нас постійно йшла російська техніка та військові. І в той час, коли цей злочинець заробляв на контрабанді з Росії, наші хлопці гинули від російських куль.

Другий брат Литвина — Петро керував сектором “Д”. Цей зрадник винен в Іловайській трагедії. Він здавав наші позиції, а коли ми потрапили в оточення, він просто втік і кинув усі батальйони, які брали участь в цій операції. Сотні вбитих під Іловайськом наших хлопців на його совісті. Цікаво як цьому покидьку спиться вночі?

Дружина Литвина кришує виробництво сухпаїв для Української армії. Їли ми ці сухпаї єдиний раз, коли в Іловайську вже зовсім нічого не залишилось з харчів. В інших випадках ми їх просто викидали, або віддавали собакам. Бо як можна їсти консерви, які складають з шерсті, хрящів, кісток та шкіри і це все залите якимось незрозумілим жиром. Ми знаходили в них багато чого, але чого ми там точно не бачили жодного разу — це м’яса.

Ось така сімейка. І цей покидьок з трибуни ще буде кричати про те як він турбується про український народ? Дорогий український народе, не маєте права ніколи більше допустити, щоб ця гнида потрапила у Парламент. Такі як він на камери кричать як люблять Україну, а насправді обкрадають, продають, зраджують її та нищать наш народ.

P.S.І ще один факт: Під час Майдану, а точніше, коли на Грушевського відбувались запеклі протистояння, Литвин та регіонал Деркач гуляли на весіллі своїх дітей — сина Литвина та доньки Деркача. І все буквально за кількасот метрів від Мадйану, в одному з найдорожчих готелів Києва — Інтерконтиненталь. Коли наші люди боролись з режимом Януковича і бандою ригів, ця сволота розважалась, пила, жерла під пісеньки Кіркорова та ще й з цими ж таки регіоналами. А тепер він буде розказувати нам, яка йому небайдужа доля України?

Володимир Парасюк

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *