Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

На круїзному лайнері – пройшло феєричне закриття тижня дитячої книги (ФОТО,ВІДЕО)

На круїзному лайнері – пройшло феєричне закриття тижня дитячої книги (ФОТО,ВІДЕО)

16 Березня 2015 0 Comments

В неділю вранці, 15 березня 2015 відбулося святкове закриття тижня дитячої книги, висококваліфіковані фахівці створили неповторну обстановку в стінах бібліотеки для наших юних читачів – тим самим, на протязi всієї церемонії, діти умовно побували в подорожі на круїзному лайнері, з казковими героями, з літературних творів.

В цілому, настрій дітей нашого міста настільки вразило їх уяву, що навіть батьки та гості заходу поринули в місці з маленькими мандрівниками в світ казок із дитинства. У всіх вікторинах які створили працівники бібліотеки активно брали участь всі присутні, за що були заохочені гучними оплисками.

Спеціально розроблена музична програма в особі: педагога з вокалу Макарчук Анастасії Романівни – за участю самих маленьких вокальних талантів, внесли неперевершену атмосферу радості в очах юних городян Новомосковська, починаючи, від святкових костюмів до прекрасного виконання музичних композицій.

У музичному шоу брали участь – учні школи естетичного виховання ім.М.Бровченка міста Новомосковськ, під керівництвом професійного педагога Макарчук А.Р. у воістину перспективному складі: подарувавши своєю творчістю – незабутні, чарівнi виступи.

1. Гардаш Злата – з піснею “Бджiлка”.
2. Чебанова Дарина – з піснею “Пiсня про маму”.
3. Павлова Аліна – з піснею “Прілітела до нас оса”.
4. Ярошенко Аліна – з піснею “Це край, де я родилась i живу”.

Варто відзначити, дані юні таланти нашого міста, виконали музичні композиції на дуже високому вокальному рівні, ці учасники незважаючи на свій вік, вже мають неодноразові призові місця на вокальних конкурсах не тільки Новомосковська але, і міста Дніпропетровськ.

Цікавим виступом стало обдарування ще одного юного таланта Заднявулиця Кирило, виконавши народні композиції на блок-флейті. Високою оцінкою чого, послужили оплески усіх глядачів.

На заході був присутній фотограф Роман, який створював фотознімки всім бажаючим на довгу пам’ять, на якісному, професiйному бладнаннi, абсолютно безкориcно, тому як сам в дитячі роки був постійним відвідувачем бібліотеки.

Особливу подяку заслуговують педагоги і працівники бібліотеки – за той, неймовірний вклад в життя наших найменших читачiв Новомосковська.

Д.Корєлий

IMG_4651 IMG_4655 IMG_4681 IMG_4658 IMG_4660 IMG_4664 IMG_4666

 

 

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *