Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Щодо зменшення тиску на суб’єктів господарювання

Щодо зменшення тиску на суб’єктів господарювання

16 Березня 2015 1 Comment

Керівництвом держави впроваджуються цілеспрямовані заходи сприяння розвитку малого та середнього бізнесу, з метою створення належних умов для реалізації конституційного права на підприємницьку діяльність, а також підвищення добробуту громадян України шляхом залучення широких верств населення до такої діяльності. У свою чергу Міністерством внутрішніх справ та ГУМВС в області протягом 2014-2015 років проведено ряд організаційних заходів щодо зменшення тиску на цей сектор економіки.

З цією метою до органів внутрішніх справ області направлено вказівку начальника управління ДСБЕЗ ГУМВС України в Дніпропетровській області відповідно до якої працівникам Державної служби боротьби з економічною злочинністю категорично забороняється здійснювати перевірки суб’єктів малого та середнього бізнесу крім випадків, пов’язаних із виконанням ними окремих доручень слідчих у відкритих кримінальних провадженнях, ухвал суду щодо проведення слідчих та негласних слідчих (розшукових) дій та у інших, передбачених законодавством, випадках.

Окремо звернуто увагу на виключенні з практики надання вказівок працівникам ДСБЕЗ щодо проведення ними перевірок суб’єктів малого та середнього бізнесу, у тому числі за зверненнями, якщо встановлення фактів таких порушень віднесено до компетенції контролюючих органів (інспекції по контролю за цінами, захисту прав споживачів, санепідемстанції тощо).

Про факти здійснення тиску на малий та середній бізнес працівниками підрозділів ДСБЕЗ можна повідомити особисто звернувшись до управління ДСБЕЗ ГУМВС України в Дніпропетровській області (пр-кт Ілліча, 11) або по телефону
(056) 745-04-40, для вжиття відповідних заходів реагування, передбачених чинним законодавством.

Управління ДСБЕЗ ГУМВС України

в Дніпропетровській області

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Comments

  1. Предприниматель
    24 Березня 2015 - 6:40

    СТОП КОРУПЦИИ!

    Уважаемые предприниматели ,обращаемся к тем из Вас , к кому поступал звонок из налоговой инспекции с таким или подобным обращением: « К нам приехала киевская проверка ! Вы попали в список проверяемых !
    Я вычеркну вас из этого списка ,но вы должны перечислить ……сумму на такую то карту банка .Вас два года никто не будет трогать!»
    Просьба всех к кому поступали подобные звонки написать нам в редакцию мы готовы вместе с вами защищать Ваши права.

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *