Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

НЕ ТІЛЬКИ ЗАТРИМАТИ, А Й КОНФІСКУВАТИ!

НЕ ТІЛЬКИ ЗАТРИМАТИ, А Й КОНФІСКУВАТИ!

26 Березня 2015 0 Comments

Днями співробітники новомосковського сектора боротьби з незаконним обігом наркотиків в ході проведення заходів з виявлення осіб, які на нелегальному ринку наркотиків реалізовують наркотичні засоби, затримали 47-річну раніше судиму мешканку міста. При затриманні цієї особи правоохоронці вилучили шприци з наркотичним засобом «опій», 1 кілограм наркотичного засобу «марихуана», а це 50 доз на суму 30 000 гривень, та гроші, здобуті наркозбувальницею злочинним шляхом. Незадовго до завершальної фази викриття збувальниці оперативники задокументували декілька фактів незаконних операцій з наркотичними засобами. Відносно неї міліцією були порушені кримінальні справи за статтями 307, 309 Кримінального кодексу України. Зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна. Розслідування по справі триває.

Взагалі з початку року на Новомосковщині було викрито 40 фактів незаконного обігу наркотиків, в тому числі півтора десятка збутів.

У поточному році міліція концентруватиме свою увагу не тільки на затримання наркозбувальників, але й на тому, щоб за рішенням судів усе їхнє майно, нажите незаконним шляхом, конфісковувалося. Вже зараз  накладено арешт на майно наркозбувальників на суму 225 000 гривень.

Протидія наркозлочинності триває.

 Т.М. Попова,

 майор міліції   

20150227_082456

 

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *