Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

«‪УДАР‬» вимагає розкрити інформацію про нового радника губернатора Дніпропетровщини

«‪УДАР‬» вимагає розкрити інформацію про нового радника губернатора Дніпропетровщини

22 Квітня 2015 0 Comments

У зв’язку з опублікуванням в дніпропетровських ЗМІ інформації про можливепризначення радником губернатора Дніпропетровщини народного депутата України Вадима Нестеренка Дніпропетровська обласна організація партії «УДАР» офіційно звертається до голови Дніпропетровської обласної організації партії «Блок Петра Порошенка «‪#‎Солідарність‬» Гліба Пригунова з пропозицією дати публічну відповідь на наступні питання:

1) Чи відповідає дійсності інформація про призначення народного депутата України Вадима Нестеренка радником голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації?

2) Якщо інформація вірна, хто конкретно був ініціатором призначення Вадима‪#‎Нестеренко‬ на цей пост?

3) Чи приймає член парламентської фракції партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Вадим Нестеренко участь у діяльності партії в нашому регіоні? Якщо так, то яке саме?

4) Також в зв’язку з інформацією про відмову персонального голосування цього нардепа за вкрай важливі законопроекти, спрямовані на зміцнення обороноздатності України, опору російської агресії, просимо уточнити: які заходи партійного впливу або впливу будуть прийняті відносно нього як політика, який, по суті, відкрито зайняв антиукраїнську і антидержавницьку позицію?

Дніпропетровська обласна організація партії «УДАР» в даній ситуації виступає проти призначення Вадима Нестеренко на пост радника губернатора.

Дана людина не має морального права впливати на суспільно-політичне життя Дніпропетровщини.

Його можливе призначення стане приводом для конфліктів і обурення з боку тих, хто буквально ще вчора боровся з представниками влади Януковича і Партії регіонів.

Залучення до співпраці Вадима Нестеренко – це дискредитація ідеалів Революції Гідності, тривожний сигнал кадрової політики команди Президента у Дніпропетровській області, який гарантовано призведе до поразки на місцевих виборах.

Источник : dnepropetrovsk.klichko

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *