Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Управлінням освіти виконавчого комітету Новомосковська провела триденних навчально-польових зборів з юнаками (ФОТО)

Управлінням освіти виконавчого комітету Новомосковська провела триденних навчально-польових зборів з юнаками (ФОТО)

23 Квітня 2015 0 Comments

Управлінням освіти виконавчого комітету Новомосковської міської ради відповідно до розпорядження міського голови від 03.04.2015р. № 92-р «Про організацію проведення триденних навчально-польових зборів з юнаками випускних класів навчальних закладів міста» проводились навчальні збори на базі навчальних закладів.

Метою навчання було закріплення набутих знань під час занять з допризовної підготовки та патріотичного виховання спрямованого на формування в учнів почуття патріотизму, доброго відношення до Батьківщини, відданості Вітчизні та народу України.

21.04.2015р. за підтримки  Новомосковсько – Магдалинівського об’єднаного міського військового комісаріату Дніпропетровської області був організований виїзд юнаків на полігон військової частини А – 1302 (смт. Черкаське)  для проведення практичного виконання вправи із стрілецької зброї. В даних заходах приймали участь 138 юнаків, що не мають медичних протипоказань, які власноруч стріляли з автоматів Калашникова по мішеням  під наглядом інструкторів.

Изображение 005 Изображение 020 Изображение 012

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *