Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Генерала-сепаратиста Науменка хочуть поставити очільником Дніпропетровської міліції

Генерала-сепаратиста Науменка хочуть поставити очільником Дніпропетровської міліції

27 Квітня 2015 0 Comments

 

Скандального генерала Науменка протягують на посаду начальника МВС у Дніпропетровській області.

Як стало відомо ІНФОРМАТОРу з конфіденційних джерел, скандального генерала МВС Анатолія Науменка хочуть поставити керувати МВС у Дніпропетровській області. Протекцію йому складають голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль з оточенням та права рука Ігоря Коломойського Геннадій Корбан. Від останнього, за нашою інформацією, генерал Науменко отримав кілька броньованих джипів та інших дорогих подарунків.

Нагадаємо, що скандальний генерал Анатолій Науменко рік тому разом із російськими терористами захоплював 29 квітня 2014 року Луганськ та силові структури міста. Після блокування обласних управлінь СБУ та МВС сепаратисти разом із Анатолієм Науменком змусили начальника ГУ області написати заяву про звільнення. Болотов та його оточення обрали його “народним начальником міліції”, тобто керівником міліції терористів.

Однак, у результаті кулуарних домовленостей, наступного дня, 30 квітня керівництво держави домовляється із ним, і Анатолій Науменко переходить вже під зверхність Києва, і присягає їм. Цього ж дня його ставлять начальником управління МВС у Луганській області.

Варто нагадати, що за Анатолієм Науменком впродовж усіх років його просування по міліцейських посадах тягнуться скандальні історії. Зокрема – вимагання грошей з великих підприємств та створення цілої імперії торгівлі металобрухтом. За це він отримав серед колег прізвиського “Толя Желєзяка”. Скрізь, де він ставав начальником обласного управління, змушував продавати металургійні підприємства сировину своїй фірмі, центр якої знаходиться у Стаханові.

Іншою особливістю його діяльності за останній рік стала череда конфліктів з добровольчими батальйонами. За оприлюдненою у ЗМІ інформацією, Анатолій Науменко керував торгівлею з терористами (з окупованою територією), куруючи проведення через блокпости фур з товаром. Комбати більшості батальйонів намагалися цьому запобіти, через що і виникали конфлікти з луганським генералом МВС. Так, пан Науменко разом із Геннадієм Москалем конфліктував з “Айдаром”, батальйоном “Київщина” та “Торнадо”. З останнім його пов’язує і останній конфлікт зі “зливом” терористам особистої інформації про бійців.

За даними ІНФОРМАТОРа, зараз у кабінетах влади Києва та Дніпропетровська ведуться переговори про призначення Анатолія Науменка на начальника управління МВС у Дніпропетровській області. До чого це може призвести складно передбачити. Як ми бачимо з його біографії, пан Науменко співпрацював із терористами, займається розвитком свого напівлегального бізнесу і конфліктує з добровольчого батальйону. Якщо він очолить обласне управління МВС Дніпропетровської області, то і цей регіон, слідом за Луганщиною, перетвориться на зону нестабільності.

Источник : antikor.com.ua

 

 

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *