Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Правоохоронці провели профілактичні бесіди з неповнолітніми та їх батьками  з дитячих будинків сімейного типу і прийомних сімей.

Правоохоронці провели профілактичні бесіди з неповнолітніми та їх батьками з дитячих будинків сімейного типу і прийомних сімей.

4 Листопада 2015 0 Comments

Минулої п’ятниці в Новомосковському міському відділі міліції відбулася зустріч правоохоронців з дітьми та батьками прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу, яка була організована сектором кримінальної міліції у справах дітей. З метою зменшення кількості випадків вчинення дітьми злочинів та правопорушень, а також підвищення рівню обізнаності дітей з правових питань працівниками СКМСД спільно з фахівцями центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді був проведений роз’яснювально-профілактичний захід, на якому дітей було ознайомлено із правами дітей в Україні, а також роз’яснені наслідки вчинення правопорушень та злочинів, за які передбачена відповідальність в Кримінальному кодексі України та Кодексі України про адміністративні правопорушення.
Крім того, було роз’яснено як не стати жертвою злочину та про встановлення часових обмежень перебування дітей у вечірній та нічний час в закладах дозвілля, громадського харчування, комп’ютерних залах, вокзалах та вулицях
Увага батьків була звернена на недопущення вчинення насильства як відносно неповнолітніх, так і самими неповнолітніми, а також на необхідність посилення контролю за навчанням та вихованням дітей, поліпшення умов проживання, обов’язку піклуватися про здоров’я дітей.
Т.В. Харченко,
начальник СКМСД
Новомосковського МВ ГУМВС

Изображение 001 (1) Изображение 003 Изображение 005 Изображение 007

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *