Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Країна, в якій тисячі людей загинули за справедливість…

Країна, в якій тисячі людей загинули за справедливість…

16 Листопада 2015 0 Comments

Унікальна ситуація, коли “революціонери” пішли на домовленості з “регіоналами” після “революції гідності”. Ми спостерігаємо повний реванш латентних сепаратистів та злодіїв.

Віктор Іванович Літвіщенко чесно переміг на виборах в мери Новомосковська, його підтримали жителі міста. На білбордах та сітілайтах жителі міста не бачили його портретів та гасел про “стабільність” та “покращення”. Він людина з народу, приходив до людей, зустрічався з ними, спілкувався, як робив це я та інші депутати. У нас не було можливості здійснювати підкуп виборців, а якби і була, то ми б ніколи на це не пішли, бо це нижче нашої гідності. За 12 днів Віктор Іванович провів феєричну виборчу кампанію, навіть не маючи власних листівок. Він просто вірив в містян, а вони – в нього. Так буває, коли ти дійсно НАРОДНИЙ МЕР…

Через 5 днів після виборів територіальна комісія визнала його мером. В останню хвилину несподівано з’являється рішення суду про задоволення позиву Шилової Вікторії щодо перерахунку голосів на 5 дільничих виборчих комісіях (ДВК). Але ТВК мала оголосити результати виборів в мери в цей день, не пізніше, згідно ЗУ “Про місцеві вибори”. Далі ми спостерігаємо заміну голови ТВК, котра коштувала Нестеренко і Ко великих грошей. Вже на першій сесії новий голова ТВК повідомляє, що Літвіщенко В.І. досі кандидат в мери міста і, необхідно провести перерахунок голосів по 5 виборчих дільницях – знову брудні руки Нестеренко. Глава бандитського угруповання Вадим Григорович Нестеренко підкупив більшість депутатів Міськвиконкому грошима, посадами, аби лише вони за спиною у Літвіщенко сформували команду, яка зробить усе, аби Віктор Іванович не зміг працювати.

ЗАВТРА, в ПОНЕДІЛОК, в 9-00 ВІДБУДЕТЬСЯ ПЕРЕРАХУНОК ГОЛОСІВ ПО 5 ДВК. Якщо прийдуть члени цих ДВК, якщо ТВК будет працювати, а не саботувати і чекати вказівок Вілкула-Нестеренко, якщо ми будемо боротися, то вже завтра отримаємо результат. І вже завтра Літвіщенко стане народним мером, буде вести другу депутатську сесію, на якій, до речі, буде розглядатися питання по виділенню квартир учасникам бойових дій на Сході України. Вирішуйте самі: у якій країні, в якому місті і з яким мером нам далі жити.

Я не та людина, яка підтримує без питань політику Віктора Літвіщенко, але він і поняття “СПРАВЕДЛИВІСТЬ” на даному етапі тотожні.

Запрошую всіх до будівлі Виконкому о 9-00 завтра. І післязавтра на той же час – в сесійний зал.

Новомосковці, Ви, як жителі міста, не просто маєте право прийти і послухати,  ЦЕ ВАШ ОБОВ’ЯЗОК в цій ситуації, яка склалася.

І на останок – промова Віктора Івановича на першій сесії

Всім щастя. Ми переможемо!

Кирилл Яновский

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *