Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Сьогодні в Україні відзначають День Гідності та Свободи!

Сьогодні в Україні відзначають День Гідності та Свободи!

21 Листопада 2015 0 Comments

“Шановні депутати, всі присутні, 21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи – свято, присвячене двом революціям, що сколихнули Україну – «Помаранчевій революції» 2004 року та «Революції гідності» кінця 2013 – початку 2014 року.

Після перемоги «Революції гідності» українці мріяли про краще майбутнє, сподівалися на поліпшення соціально-економічного рівня життя, вірили, що нові політики їх почують, але, як бачимо, на сьогодні, більшість обіцянок влада не виконала: ми спостерігаємо корупцію у владних кабінетах; судова система, органи МВС, прокуратури потребують тотальних змін, рівень життя Українця з кожним днем стає все гіршим. Все частіше люди виходять на тарифні Майдани, мітинги та акції протесту іншого характеру.

Я розумію, що реформи дуже важко робити особливо, коли країна знаходиться де-факто у стані війни з Імперським шовіністичним режимом Російської Федерації, коли російська техніка і так звані «добровольці» без жодних проблем перетинають наш кордон на Донбасі і вбивають кращих синів України. Важко дивитися на хлопців мого віку, які без жодної військової професії, без жодного бойового досвіду сміливо і мужньо беруть в руки зброю, аби відстояти Незалежність України, аби дати надію на гідне майбутнє прийдешнім поколінням. Ми маємо зрозуміти, що перед нами зараз величезна відповідальність, аби герої на Сході нашої держави бачили конкретні вирішення проблем, аби це допомагало їм продовжувати боротьбу, аби гарні новини мотивували їх та морально підтримували.

Потрібно розуміти і те, що всі до одної революції організовувала молодь, національно свідома молодь, романтична і хоробра. Молодь, яка готова віддати життя за Свободу своєї країни, за своє право вільно жити і розвиватися. Більшість добровольчих батальйонів складають молоді люди, які залишили теплі ліжка, своїх дівчат і дружин, дітей, свої справи і вирушили на захист Батьківщини від російського окупаційного режиму.

Марно сподіватися, що молоде покоління українців відійде від ідей Української Самостійної Соборної Держави. Ми пам’ятаємо героїв «Небесної сотні»; героїв АТО, полеглих тисячами в російсько-українській війні, які дивляться на нас з небес і, ми ніколи не зрадимо їх! Ніколи не станемо частиною режиму внутрішньої окупації, будемо боротися до повної перемоги української нації на її етнічних землях.

Вітаю всіх із святом!
Пам’ятаймо Героїв!
Слава Україні!”

P.S.: Я дуже хвилювався під час свого виступу, але я сказав усю правду, на відміну від більшості солодкомовних бовтунів, які возили “тітушок” на Майдан, а сьогодні вітали місто з Днем Гідності і Соборності.

Бажаю всім гарного настрою і приємних вихідних. Усіх зі святом, друзі.

Кирило Яновський

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *