Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

СПОКІЙ НАМ ТІЛЬКИ СНИТЬСЯ!!  ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛПРОКУРАТУРА ПРОДОВЖУЄ ПЕРЕСЛІДУВАТИ НОВОМОСКОВСЬКОГО МЕРА!

СПОКІЙ НАМ ТІЛЬКИ СНИТЬСЯ!! ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛПРОКУРАТУРА ПРОДОВЖУЄ ПЕРЕСЛІДУВАТИ НОВОМОСКОВСЬКОГО МЕРА!

10 Квітня 2016 0 Comments

Як стало відомо від наближених людей до мера Віктора Литвищенко, ПЕРЕСЛІДУВАННЯ ОБЛАСНОЇ ПРОКУРАТУРИ НЕ ЗАКІНЧИЛИСЯ.  Новообраний мер міста Новомосковська викликаний на 11 квітня 2016г. до ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ЖОВТНЕВЫЙ СУДУ, який на вимогу обласних прокурорів спробує узяти його під варту. Нагадаємо читачам, що після категоричної відмови Віктором Литвищенко в 2010 році вступити в ряди ПАРТІЇ РЕГІОНІВ під керівництвом Олександра Вилкула,  ЛИТВИЩЕНКО потрапив під прес машину регіоналів, які перебували при владі. Мабуть з приходом нової влади РЕГІОНАЛИ НІКУДИ НЕ ЙШЛИ, а усього лише ПЕРЕФАРБУВАЛИСЯ, продовжуючи творити свої злочини під прапорами ПРОПРЕЗИДЕНТСЬКОЇ ПАРТІЇ.

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ МІСТА НОВОМОСКОВСЬКА! Сьогодні біда під назвою – прокурорський безпредел, постукала в сім’ю Литвищенко, а завтра може постукати до вас! Не залишайтеся байдужими, не коштуйте осторонь, приходьте і підтримайте мера Новомосковська.

Просимо Вас, хто має в розпорядженні вільний час, приїхати в місто Дніпропетровськ в Жовтневый районний суд,  вулиця Паторжинского, 18А на 11.00

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *