Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Любов  Коптевська: У нашому місті Закони знівельовані

Любов Коптевська: У нашому місті Закони знівельовані

19 Квітня 2016 0 Comments

Обраним міським головою Новомосковська під час виборів 25.10.15р. став Літвіщенко В.І., про що йдеться у постанові територіальної виборчої комісії (ТВК) №69 від     .

31.11.15р. голова ТВК Черненко повідомив про це Горошко, секретаря міськради, який тимчасово виконує обов’язки міського голови. Але, до цих пір, сесія, на якій голова ТВК Черненко повинен оголосити результати виборів, не призначена! За цей час у місті відбулося чимало подій, які неоднозначно вказують на те, що і сам «пан» Горошко, і депутати міськради не мають наміру виконувати Закон і всіма засобами, звичайно ж, незаконними, намагаються не допустити обраного мешканцями Новомосковська мера до влади!

 До редакції нашого інформаційно-аналітичного порталу завітала відома в  місті Новомосковськ людина.

Мова йде про  заступника директора середної школи № 2 Любов Миколаївну Коптевську.

Любов Миколаївна, з радістью відповіла нам на наші запитання стосовно подій розгорнувшихся навколо  мера міста Новомосковська Літвіщенко В.І.

 

Журналіст:

Як ви оцінюєте події, які розгортаються у нашому місті ось уже декілька місяців?

 

Відповідь:  За законами розвитку суспільства, за законами діалектики в основі людського існування повинні лежати певні правила.

У суспільстві як держави – це Конституція;  

У співіснуванні громадян – цивільний і кримінальний кодекс.

У сім’ї – Закони як Заповіді Божі.

Все це в цілому зветься Законом.

У нашому місті Закони знівельовані. Вибори, які відбулися ще в жовтні минулого року,  виявили переможця на посаду мера міста. Хто б не переміг, але основне – це оголошення результатів і вручення мандата меру міста. Переміг у цьому виборчому перегоні Віктор Іванович Літвіщенко. Здавалось б, що легшого: людина починає працювати на своїй посаді  відповідно до Закону. Але ні, комусь щось не сподобалося, і 20 чоловік, депутатів міської ради, протиставили себе більше, ніж 5 тисячам новомосковців. Розпочався справжній бедлам: брехня, суди, ляльководство. А страждає місто, яке вже марудить від цих неподобств і непорозумінь.

Журналіст: Як ви думаєте, хто винен у цьому?

Відповідь: Я не випадково сказала, що головна біда у місті – це брехня і ляльководство.

А ляльководом у цій незрозумілій і неподобній грі виступає, на превеликий жаль, депутат Верховної Ради Вадим Нестеренко.

Якщо оцінити брехливі дії Нестеренка, стає зрозумілим, чому сьогодні українцям за всі роки незалежності живеться найгірше? Бо у Верховну Раду (яку можна оцінити як Зраду) ми дозволили пролізти таким, як Нестеренко? Чи може бути патріотом своєї Батьківщини людина, яка відправляла групи людей на антимайдан, яка гнеться перед будь-яким «начальством» ради власної вигоди. «Регіони», – то «Регіони», БПП – то й там можна поживитися. Адже там таких, як Нестеренко, зовсім немало.

Але забуває, на мій погляд, депутат Верховної Ради, що «земля, як колись сказала письменниця Ольга Кобилянська, – завжди кров’ю пахне. Чи може наш депутат не читав класики?

Але мене бісить не це, а те що у Новомосковську так багато людей піддаються ляльководству: смикнув за вірьовочку (а у кого гріхів немає?) – танцюємо під дудку ляльковода.

Чи не так, пане Горошку і ви, добродії – депутати?

Журналіст: Який вихід ви бачите з цієї складної ситуації?

Відповідь: Складно сказати. Бо немає довіри судам. Бо соромно дивитись у вічі депутатам (Не їм соромно людям дивитися у вічі, а нам. Чи не смішна ситуація?) Боляче, що ми не можемо захистити закон. (І знову парадокс: не Закон захищає  нас, а ми закон). Тому місто і на сьогодні не має мера. А це значить за негаразди, а їх у місті багато, і спитати  нікого.

І скільки б не стверджував Горошко, скільки б не розпиналися прихвосні Нестеренка, що місто процвітає, що люди задоволені своїм життям і взагалі, у нас усе гаразд, хочеться відповісти словами великого Станіславського: «Не вірю!».

Бо ями на дорогах засипаються землею. І сміттям, бо в деякі двори водії відмовляються заїжджати, бо і колеса у ямах залишаються. (як на вул.Гетьманській 49,47); бо немає у місті будинку – багатоповерхівки, де б не смерділо з підвалу. Ці негаразди можна перелічувати довго. Але нащо? Хто нас почує?

Хіба депутати міськради не розуміють, що кожна склянка має свої венця, що завжди є остання крапля, щоб ці венця переповнились?

Невже це треба чекати?

А не ліпше б було дати право працювати Літвіщенку В.І. і питати з нього? І лише тоді давати оцінку його діям.

Спуститься на грішку землю, «небожителі Нестеренки та іже з ним!» Бо терпіння має межі!

Купити свідків, особливо тих, чиє рильце в пушку, легко, але жити,як далі?

Мені сподобалась стаття нашої землячки Анни Юрченко «Не блинами дармовими живёт  Новомосковск» (раджу усім прочитати). Так от там є один цікавий пункт «Явка з повинною». За кожний злочин – кримінальний, цивільний, моральний – буде кара. Але найбільша кара – це людська совість.

Шановні (чи не шановні) депутати, і, звичайно, не шановний Вадиме Нестеренко! Вашим суддею буде ваша совість і наша Новомосковська земля! Пам’ятайте це і не допустіть, щоб під Вами вона горіла.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *