Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Шокуюча правда із зони АТО. Ви не зможете повірити своїм очам!

Шокуюча правда із зони АТО. Ви не зможете повірити своїм очам!

10 Вересня 2016 0 Comments

100% читачів, які зараз дивляться на це фото, подумають, що наші хлопці взяли “сепаратистів-голодранців” в полон.

 

Але коли я скажу, що на знімку наші хлопці, які зараз стоять у Пісках, то ви звинуватите мене в тому, що я вам брешу. Ви не зможете повірити, що наші захисники на передовій виглядають саме так. На них немає навіть форми єдиного зразка і всі одягнуті хто в чому.

 

А ось так виглядають “аваковские собаки”, які сьогодні охороняють режим Порошенко, але не від терористів-сепаратистів, а від народу України.


Крім того, корисно знати ще й про те, що в бюджеті на 2016 рік МВС отримає 64 млрд. гривень, а ЗСУ всього 55 млрд. тобто, режим Порошенко дасть “собакам” на 17% (!!!) більше грошей на захист режиму, ніж всієї армії на захист України.

 

Зараз вам належить відповісти на найболючіше питання останніх двох років:

 

– Ви можете собі уявити армію будь-якої іншої держави, яка б без бою вийшла з окупованій ворогом землі? Якщо б Росія окупувала північ Грузії і назвала ці землі своїми, то грузинська армія зібралася б і пішла? А ось Турчинов віддав наказ і українська армія просто зібрала свої речі і пішла з Криму. У травні 2014 року, коли сепаратисти проводили свій референдум, то у них не було і 500 бойовиків. Згадайте кадри захоплення ОДА в Донецьку. Там взагалі не було озброєних людей. Чому Турчинов не зачистив Донецьку та Луганську область від бойовиків за 24 години?

 

Вам потрібна відповідь на ці питання? Відразу ж після “Революції Гідності” на Майдані і по всій Україні залишалися десятки тисяч озброєних активістів: Турчинов, Яценюк, Аваков і Порошенко розуміли, що їх режим не проіснує довго, поки у простих людей так багато зброї і тоді вони вирішили всіх майданівців переодягнути в форму Нацгвардії і відправити на Донбас. Частина майданівців пішла в Нацгвардію, частина в добровольчі батальйони, а частина в ЗСУ. Мета режиму була досягнута – всі активісти Майдану поїхали на Донбас (далеко від Києва).

 

Режим Порошенко віддав Крим і Донбас тільки для того, щоб зберегти владу. Тепер розумієте про що розмовляли за нашими спинами Порошенко та Гризлов і чому Порошенко намагався приховати факт цієї зустрічі? Тепер розумієте чому Україна підписала “мінські угоди” в яких Росія не є стороною конфлікту і немає навіть слова про Крим? Це змова: Росія отримує нові землі, а Порошенко захист від нової Революції. Згодні?
Степан Мазура: – “Кожен з вас буде ревіти в голос немов поранений звір або батько з загиблої дитиною на руках, через 3-4 роки, коли всі ви остаточно зрозумієте, що Донбас і Крим назавжди вийшли зі складу України і ви будете ревіти, зриваючи голос, питаючи один у іншого: – “Чому в 2016 році ми не зупинили Порошенко і його банду? Ми ж розуміли, що він робить, але чому ми його не зупинили?!!”

Источник : Корупція Інфо

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *