Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Засідання виконавчого комітету. Коротко про головне

Засідання виконавчого комітету. Коротко про головне

21 Липня 2017 0 Comments

У середу відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради, у якому прийняли участь 8 з 10 членів.

Цього разу засідання проходило дуже напружено. Коли у членів виконкому під час дебатів закінчувались аргументи, вони сміливо переходили на особистості.

Якщо коротко пройтися по головним питанням, то спочатку депутатом Іваном Білим, який був присутній у залі, піднімалося питання щодо відключення опалення на мікрорайонах Кулебівка і Площадка.
В.о. міського голови Сергій Горошко пояснив, що відключати опалення ніхто не збирається. Наразі міська влада веде роботу по розробленою проектів заміни внутрішніх електричних мереж на ті, які зможуть витримати більшу напругу. Крім того, з міського бюджету вишукується можливість надати матеріальну допомогу малозабезпеченим сім’ям на встановлення індивідуального опалення.
На питання чому людям нав’язують саме електоропалення, була надана відповідь, що міське газове господарство не дає жодних гарантій того, що їх мережі зможуть витримати додаткову напругу.

Піднімалася тема і дитячого садочку «Чебурашка». Справа у тому, що проектант і підрядник самовільно вносять зміни до проектної документації, не погоджуючи їх з санстанцією і міською владою.

Обговорили і ремонт вул.Гетьманська. Народний депутат України Вадим Нестеренко повідомив, що підрядник порвав на собі дві сорочки обіцяючи закінчити ремонт вулиці до 4 серпня поточного року.

Член виконкому Сергій Мороз підняв питання ремонту вул. Сучкова, який було виконано минулого року. За його словами, проект було змінено, а саме: ремонт планувався аж до знаку «Новомосковськ» та влючав і ремонт мосту у районі школи №4. Сергій Анатолійович найближчим часом пообіцяв зробити відповідні запити і викрити брудні махінації.

Директор КП «НККП» Сергій Півоваров отримав скарги на роботу підприємства і відсутність освітлення на переважній більшості вулиць міста.

Крім того, було затверджено схему санітарного очищення, схему розміщення контейнерних майданчиків та схему маршруту по вивезенню сміття з міста.

Найзапальніше усі члени виконкому обговорювали питання встановлення павільйонів, та врешті-решт питання встановлення та демонтажу МАФів були прийняті.

За словами члена виконкому Сергія Мороза таке некероване і незаконне встановлення МАФів підриває авторитет влади. Сергія Мороза підтримав і Олег Кардашов. Він наголосив, що місто приймає зараз спотворено обличчя.

Джерело

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *