Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

ЕКОНОМІЧНІ ОСНОВИ КОНСТИТУЦІЙНОГО ДЖИХАДУ!! (ВЛАСНИЙ ДОСВІД НА ПРИКЛАДІ ЄЛИЗАВЕТІВСЬКОЇ С.Р)

ЕКОНОМІЧНІ ОСНОВИ КОНСТИТУЦІЙНОГО ДЖИХАДУ!! (ВЛАСНИЙ ДОСВІД НА ПРИКЛАДІ ЄЛИЗАВЕТІВСЬКОЇ С.Р)

10 Листопада 2017 0 Comments

За десять місяців 2017 року доходну частину бюджету Єлизаветівської сільської ради виконано на 144,16 %. Так при планових показниках по загальному фонду 4 931 715 грн. надійшло 7 109 777 грн., перевиконання складає 2 178 062 грн. ( і це ще не кінець року)

ЧИ Є ТАКІ ПОКАЗНИКИ ПО ІНШИМ УКРАЇНСЬКИМ СЕЛАМ? ЧИ Є ТАКІ ПОКАЗНИКИ У ВІДСОТКОВОМУ ЕКВІВАЛЕНТІ ПО ПЕРЕВИКОНАННЮ В БУДЬ ЯКОМУ ОБЛАСНОМУ БЮДЖЕТІ ЧИ В ДЕРЖАВНОМУ?

(і це притому, що ми не беремо кредитів та не отрмуємо грантів, ми працюємо виключно акамулюючи власний ресурс)

Так само може працювати і бюджет держави, цьому нічого не заважає окрім не бажання робити добро 

Коли представницький орган працює на користь тергромади, то він повинен приносити користь не тільки у вигляді відремонтованих доріг та систем вуличного освітлення, а і суто в еконмічному аспекті працює в системний +. (щомісячний звіт за пророблену роботи має бути обов*язковим)

“Так дійсно початково на утримання апарату сільської ради було закладено в бюджет 2 млн грн. Це на перший погляд дуже багато Але це дозволило мені наймати фахових спеціалістів та дуже ефективно мотивувати всих працюючих. Як наслідок утримання апарату сільської ради не приніс збитків тергромаді, а з огляду на перевиконання навіть спрацював в плюс. (мінімальне завдання кожного органу державної влади та органу місцевого самоврядування – відпрацьовувати кошти на своє утримання)

ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ? НЕЗАЛЕЖНІСТЬ ТА САМОСТІЙНІСТЬ(дві точки опору)

а). НЕЗАЛЕЖНІСТЬ.

Земля то є дуже не дооціненний ресур який при правильному підході може виводити з кризи будь який населенний пункт. Питання правильного оподаткування в поєднанні з інвентаризацією всих активів територіальної громади може давати неймовірні результати.

б). САМОСТІЙНІСТЬ.

В своїй роботі кожен керівник органу місцевого самоврядування повинен брати за основу Конституцію України та працювати виключно на користь своєї територіальної громадии.

Це не звіт за пророблену роботу, це лише підсумки здобутків за 10 місяців 2017 року на прикладі звичайного села в дотаційному районі Дніпропетровської області.
Я хочу щоб кожен зрозумів проти чого, та проти кого працює СБУ разом з агрохолдінгами та “КІПРСЬКИМИ КОМПАНІЯМИ”.

P.S

Кожен хто став на захист Конституції України має розуміти, що на нього кожного дня дивляться дружина та діти. Він є прикладом і не має права зганьбити себе та свій досвід.

Від наших дій реально залежить їхне майбутнє, і сьогодні будь яка дія так чи інакше трансформує існуючу вкрай не ефективну систему влади.

СИСТЕМНИЙ СПРОТИВ ТА БОРОТЬБА ЗА КОНСТИТУЦІЙНІ ПРАВА, ЦЕ ВИГІДНО ТА КОРИСНО, АЛЕ В ОДНОЧАС І ВКРАЙ НЕБЕЗПЕЧНО.

Нагадаю, з чого розпочалося протистояння з “Кіпрськими ОФШОРНИМИ Газовими Компаніями”. Саме з того, що мені дуже наполегливо як і всим іншим запропонували підписати договір заднім числом з компанією яка не мала правоустановчих документів на газ та на газові мережі які проходять по моєму населенному пункту. Всі погодились, а я НІ  Бо в наслідок такого підписання Єлизаветівська сільська рада відразу заборгувала б 200 000 грн, не споживши жодного кубометру блакитного палива яке згідно ст. 13 Конституції України Є об*єктом права власності Українського народу. Що ми маємо зараз? Вимушено сільська рада перейшла сама та перивела “дитячий садок” та бібліотеку на електричне опалення. На утриманння наприклад сільської ради за 10 місяців витрачено по напрямку оплата електроенергії для потреб сільської ради – 135085 грн., ( з них 43 тисчі грн. переплата)

ЗВІТ В ПОДРОБИЦЯХ ЗА ПРОРОБЛЕНУ РОБОТУ ОПРЕЛЮДНЮ В ПОНЕДІЛОК Максим Голосной

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *