Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Вибачте мені, бо не всидів ….

Вибачте мені, бо не всидів ….

24 Листопада 2017 0 Comments

Прийняв участь у форматі відкритого діалогу та прямо повідомив генконсулу та представника ЄС про існування 13 ст. Конституції України, про існування ‘ Кіпрських офшорних монополістів’ в газовій сфері. Та дуже стисло повідомив про свій досвід протистояння .
Представники ЄС спершу не зрозуміли про, що я говорю
 потім вислухали та вимушені були замислитися .

Дуже не вистачало пана Алексей Кучеренко .

Вітчизняні фахівці запропонували мені зосередити свою увагу на іншому, та використовувати досвід Сумської області та відмовитись від газу та перейти на твердопаливні котли, але я як і переважна більшість українців добровільно не буду відмовлятися від своїх . Конституційних прав!!!

P. S

І на додачу 85 відсотків багатоповерхівок не витримують ніякої критики з огляду на європейські стандарти енергоефкктивності. (Чим взагалі займаються провідні фахівці в цій галузі які працюють наприклад в ОДА, та в облраді???)

Гліб Пригунов вибачився і залишив конференцію…… ну, а що тут поганого??? Нехай європартнери які дбають про енергобезпеку України знають всю правду про ‘ Кіпрських монополістів’ які постачають та розподіляють природний газ на всій території Дніпропетровщини 

Максим Голосной

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *