Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

У Новомосковську пройшли змагання з настільного тенісу

У Новомосковську пройшли змагання з настільного тенісу

12 Лютого 2018 0 Comments

Днями в спортивному залі Новомосковського коледжу ДДАЕУ відбулися обласні пошукові змагання «Хто ти, майбутній олімпієць?» з настільного тенісу серед юнаків і дівчат 2002-2003 років народження команд сільських, селищних рад та об’єднаних територіальних громад з 8 районів Дніпропетровщини. У складі кожної з команд було  – 2 юнаки і 1 дівчина.

Боротьба за призові місця розгорнулася між представниками Апостолівського, Новомосковського і Павлоградського районів. Кожна з команд мала одну поразку і 6 перемог, а між собою вони зіграли так: Апостолівський район переміг спортсменів Павлоградського району і програв Новомосковському, Новомосковський – програв Павлоградському. Таким чином, команди мали по одній перемозі і одній поразці. Рахунок у всіх зустрічах – 2:1. Різниця виграних і програних партій не дала можливості визначити місця переможців. Згідно з правилами довелося зробити підрахунок виграних і програних партій у зустрічах цих команд з усіма учасниками. З’ясувалося, що у Апостолівського району вони складають 15-6, Новомосковського – 18-3, Павлоградського – 17-4. Тож перше місце здобули наші земляки, друге – павлоградці, третє – апостолівці. Склад нашої команди: Н. Сіліна (Меліоративненська ЗОШ), В. Самойленко і В. Самай (обидва зі Спаської ЗОШ).

Спостерігаючи зустрічі молодих тенісистів, було помітно основне правило командної боротьби – один за всіх і всі за одного. В зустрічах учасники грали на повну силу власних можливостей. Під час гри не засмучували товаришів зауваженнями і поведінкою, не піддавалися поганому настрою друзів, піднімали їхній дух жартами. Грали дружно! Не звинувачували товаришів, якщо вони зіграли не так, як повинно бути.

Змагання – кращий екзаменатор, кожна зустріч – урок, кожний суперник – вимогливий вчитель. По завершенню змагань команди-переможниці були нагороджені кубками, а гравці – медалями.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *