Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

У Новомосковську вишивали карту України

У Новомосковську вишивали карту України

4 Березня 2018 0 Comments

У перший день весни у читальному залі центральної Новомосковської міської бібліотеки проходила всеукраїнська акція єднання  з вишивання мапи України   «Україна моя вишивана!».  Участь у самій акції приймали як працівники бібліотеки, так і всі не байдужі містяни.

Взагалі подібні акції проводяться вже не перший раз і набрали чималої популярності по всій Україні. Метою такої акції є —об’єднання жителів України від малого до великого, від бідного до багатого аби наша країна духовно процвітала, а також, щоб сформувати повагу  до спільного генетичного коду нації.

Розміри полотна вишитої карти – три метри в довжину та півтора у ширину. Ініціатори акції на все полотнище вишили велику карту України, позначивши контури кожної області іншим кольором. Зверху над картою, червоними і чорними нитками вишито напис назву акції – «Україна моя вишивана». Боки полотна із вишитою картою прикрашатимуть квіткові орнаменти, а все полотнище довкола карти буде зашите блакитними та жовтими нитками і символізуватиме державний прапор України.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *