Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Скільки Новомосковський КП «НККП» В БЕРЕЗНІ ЗАКУПИВ СОЛЬОВОЇ СУМІШІ ВІД ОЖЕЛЕДИЦІ

Скільки Новомосковський КП «НККП» В БЕРЕЗНІ ЗАКУПИВ СОЛЬОВОЇ СУМІШІ ВІД ОЖЕЛЕДИЦІ

26 Березня 2018 0 Comments

6 березня Новомосковський комбінат комунальних підприємств опублікував в системі електронних закупівель PROZZORO інформацію про укладання договору на закупівлю 54 тонн технічної солі. На це витратять  майже 100000 грн. Що не кажіть, а «своєчасно» купують… 

   

Якраз у ці ж дні городяни згадували комунальників і їхню сіль незлим тихим словом. Замерзла жижа на тротуарах спричинила немало бід пішоходам, примусивши їх думати більше не про святкування 8 березня, а проте, як би зберегти власне життя і здоров’я.

Щорічно місто закуповує десятки тонн соляної суміші. Та коли настає час «Ч», цієї солі ніхто не бачить, люди в ожеледицю ламають ноги і руки.  То  може солі не було?

 

   

І все шито-крито, у виконкомі тиша і спокій, посадовці навіть не червоніючи, з трибун запевняють, що місто розквітає.

Іншої реакції на неподобства годі й чекати, адже ті, хто  витрачає народні кошти, і ті, хто їх повинен контролювати,- це одна команда, а часто- ще й родичі. Як, наприклад, у даному випадку- директор КП «НККП» Сергій Пивоваров закуповує, а його роботу повинен контролювати його дядько- перший заммера Юрій Карачевцев. Ну не може одна система влади карати іншу, тому що це все- частини однієї системи.

Директор КП «НККП» Сергій Пивоваров

 

Картинки по запросу фото пивоваров сергей новомосковск

 

 

 

 

Сергій Пивоваров  і  депутат от «ОППОБЛОКА» Фрейдін О. рахують на скільки купити солі!!!

Картинки по запросу фото пивоваров сергей новомосковск

 

Є чіткі вимоги суспільства по боротьбі з корупцією, але владі якось важко самому собі на горло наступити. Тим більше, коли» контролера» суд нещодавно визнав корупціонером. Причому, двічі.

Перший заммера Юрій Карачевцев

 

 

 

І ці люди цілком серйозно вже малюють плани, як невдовзі будуть покращувати життя не лише у Новомосковську, а ще й на території кількох навколишніх сільських рад…

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *