Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

ВИБОРИ ДО ОТГ : УКРОПІВЦЯ ПОБИЛИ НА ОЧАХ У ЙОГО СИНА (ВІДЕО)

ВИБОРИ ДО ОТГ : УКРОПІВЦЯ ПОБИЛИ НА ОЧАХ У ЙОГО СИНА (ВІДЕО)

27 Квітня 2018 0 Comments

Дніпропетровська обласна організація Політичної Партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» висловлює своє обурення щодо інциденту, який відбувся вчора ввечері в селі Піщанка. Невідомими чоловіками був скоєний напад на кандидата в депутати Піщанської сільської ради від «Українського об’єднання патріотів-УКРОП» Олександра Копила. Чоловік захищав свого 16-річного сина, який агітував голосувати за батька. Двоє невідомих чоловіків не обмежилися словесними погрозами на адресу підлітка, а й почали застосовувати фізичну силу по відношенню до нього. Після чого побили Олександра Копила, який встиг вчасно приїхати на допомогу та посадити юного агітатора у машину. Хлопець наголошує, що в руках одного з нападників була зброя. Цією особою виявився інший кандидат у депутати – самовисуванець Хоруженко Максим Вікторович, якого пов’язують із відомим у м. Новомосковську та Новомосковському районі «агро-феодалом» та «збирачем земель».


Наразі потерпілі вже написали заяву у поліцію і чекають розслідування.

У зв’язку з цією подією Дніпропетровська обласна організація Політичної Партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» звертається до правоохоронних органів з вимогою якнайшвидше провести розслідування та притягти до відповідальності Хоруженка Максима Вікторовича та другого нападника.

Крім цього, ми вимагаємо недопущення подібних випадків у майбутньому, оскільки у цьому районі вже не вперше нападають на представників УКРОПу. Понад рік тому побили депутата Новомосковської міської ради Олену Хорольську.

Ми закликаємо як усіх кандидатів-самовисуванців, так і представників політичних партій не перетворювати виборні перегони на кримінальні розборки, а вести чесну та відкриту кампанію. УКРОП Дніпропетровщини слідкуватиме за ходом справи, аби переконатися, що винні будуть покарані.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *