Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

МАРК ШУХМАН: «Я НЕ ХОЧУ БУТИ ПРИЧЕТНИМ ДО НЕРАЦІОНАЛЬНОГО ВИКО­РИСТАННЯ МІСЬКИХ ФІНАНСІВ»

МАРК ШУХМАН: «Я НЕ ХОЧУ БУТИ ПРИЧЕТНИМ ДО НЕРАЦІОНАЛЬНОГО ВИКО­РИСТАННЯ МІСЬКИХ ФІНАНСІВ»

7 Травня 2018 0 Comments

Вперше в історії Новомосковська член виконкому написав заяву про складання повноважень
В.о. міського голови
м.Новомосковська
Горошку С.Г.
ЗАЯВА
Я, Шухман Марк Михайлович, повідомляю про складання мною повноважень члена виконавчого комітету Новомосковської міської ради відповідно до пункту 3 частини 1 статті 26 Закону Укра­їни «Про місцеве самоврядування. Прошу розглянути мою заяву на найближчій сесії Новомосковської міської ради та виключити мене зі складу виконавчого комітету Новомосковської міської ради.
19.04.2018 р. Шухман М.М.
Марк Шухман – знана у Новомосковську людина: підприємець, меценат, спонсор заходів для дітей і юнацтва, голова міської Федерації футболу. Ми попросили Марка Михайловича прокоментувати цей його крок.
– Якщо коротко, то скажу так: мені з нинішнім складом виконкому не по дорозі. Після виборів 2015 року я мав велику надію на те, що наша міська влада запрацює для людей, спрямує зусилля на перспективу, на розвиток, на вирішення кричущих проблем, яких у нас накопичилося сила-силенна. Мене переповнювали енергія і піднесеність у передчутті здійснення цих задумів. Але не так сталося, як гадалося – міська влада одразу пішла іншим шляхом, у них виявилися дещо інші пріоритети. Кошти місцевого бюджету використовуються на дуже сумнівні багатовартісні проекти, де більше популізму, аніж користі для пересічного громадянина. У той же час міське господарство рушиться на очах, комунальні підприємства працюють не прозоро, будівлі, які мали б відновити під дитсадки, рушаться, посадовці скоро поховають теплогосподарство, і т.д. Перераховувати проколи можна довго. Коли я побачив, які «слизькі» питання виносяться на голосування членів виконкому, я просто перестав приходити на засідання, бо не хочу бути причетним до нераціонального використання міських фінансів і прийняття рішень не на користь громади. Тим більше, що мій голос у нинішньому складі виконкому – це глас волаючого в пустелі. А бути там звичайним статистом і мимоволі сприяти розбазарюванню коштів я не бажаю. Тому совість не дозволяє мені залишатися у складі такого виконкому. Цілком очевидно, що нинішню систему міської влади треба змінювати, вибудовуючи її зовсім на інших принципах. Попри сьогоднішню ситуацію в місті, я впевнений, що і в Новомосковську настануть кращі часи, прийде ще свято на кожну вулицю. Безлад не може тривати вічно.

Марик умывает руки и уходит от Вадика Нестеренко )

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *