Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Таланти Новомосковска прийняли участь у творчому конкурсі «Z_ефір»

Таланти Новомосковска прийняли участь у творчому конкурсі «Z_ефір»

15 Травня 2018 0 Comments

Ще в січні 2018 року на Дніпропетровщині стартував новий творчий конкурс «Z_ефір». За три місяці талановиті діти усієї області змагалися за звання найкращих. Покров, Павлоград, Кам’янське, Кривий Ріг, Вільногірськ, Першотравенськ, Дніпро і Петриківка. Вже 8 міст показали свої таланти. Останньою зупинкою творчого конкурсу став і наш Новомосковськ.

Кастинг у Новомосковську тривав декілька годин. Він зібрав хлопчиків та дівчаток з усього району. За звання кращого змагалися понад 1000 дітей. Вони підготували майже 200 номерів На розсуд журі розглядалися  вокальне та театральне мистецтво, хореографія, оригінальний жанр, гра на музичних інструментах.

Першим на сцену вийшли юні музиканти, така собі рок група. Юнаки та дівчата виконували композицію – Бон Джові «It’s my life».

«Ця пісня дуже запальна і драйвова і вона може розкрити весь потенціал нашої групи тут є такі потужні баси, дуже цікаві партії на гітарі, крім того, дуже цікава вокальна партія, ударна партія», – розповіли після виступу молоді музиканти.

Були й такі, що дивували своїми чудовими вокальними даними. Юна співачка з Новомосковська, Яна Троцька, просто заворожувала своїм голосом усіх присутніх.

«Мій талант, можна сказати, відкрила моя перша вчителька. Це був звичайний урок музики, я співала разом зі своїми однокласниками. І вчителька звернула увагу на мене, тому що на той момент у мене вже був розвинений голос навіть добре», – зазначила учасниця кастингу Яна Троцька.

Сильними виявились і учасники категорії «Оригінальний жанр».

«Ми вже працюємо разом не один рік. Так, спочатку було страшно. Але по закінченню нашого першого звітного концерту ми зрозуміли, що повинні працювати разом і довіряти один одному», – розповідають гімнастки, які брали участь в конкурсі.

Судді з фаворитами визначалися довго, адже було досить складно обрати найкращих.

«Вони талановиті, вони хочуть, вони шукають перш за все самого себе в собі самому. І їм потрібна допомога в даному випадку – це допомога керівника. Порадував оригінальний жанр. Дивовижні діти. Дуже маленькі, 5-11 років, проте дуже цікаві номери», – поділилася суддя конкурсу Анна Калиновська.

«Добігає кінця наш творчий марафон, фестивалю Z_ефір. Дуже приємно, що в нашому фестивалі взяло дуже багато дітей. Це майже 20 000 хлопців зі всієї Дніпропетровської області. Мета Дніпропетровської обласної адміністрації досягнута», – відмітила суддя конкурсу, радник голови ДніпроОДА Ольга Горб.

Нагадаємо, що з 14 березня по 10 травня журі виїжджало по районах області, де проводилися кастинги творчого конкурсу. Це був перший відбірковий тур. Другий – із 16 по 18 травня.

«1 червня відбудеться Гала-концерт, на якому виступатимуть 30 переможців. На свято запросимо відомих українських зірок», – розповіла радник голови ДніпроОДА Ольга Горб.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *