Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

Юна піаністка родом з Новомосковщини завоювала перше місце на конкурсі у Мілані

Юна піаністка родом з Новомосковщини завоювала перше місце на конкурсі у Мілані

18 Червня 2018 0 Comments


12-річна Соня Селянко родом з с. Орлівщина Новомосковського району стала переможницею на міжнародному конкурсі піаністів Piano Talents Competition 2018, який проходив у Мілані.

Соня народилась та зростала в селі Орлівщина. Її талант – як квіти, що проростають крізь асфальт, пробивався крізь безнадії сільської музичної школи з її відсутністю будь-яких перспектив для розвитку обдарованої дівчинки і єдиним засмученим фортепіано радянських часів.  Гру дівчинки випадково побачила вчителька з Дніпра Ірина Притула, яка  негайно забрала Соню в місто, щоб зробити все, що в її силах, аби талант не пропав.

Для Соні це перший міжнародний конкурс в її житті. Готуючись до цієї поїздки, 12-річна піаністка провела тисячі годин за інструментом. І результат не змусив себе чекати – Соня взяла перше місце на Piano Talents Competition в своїй віковій групі 11-12 років.

Наша землячка стала гордістю не тільки для жителів Дніпропетровщини, а й всієї України. І все завдяки тому, що знайшлися десятки людей, які помітили, зібралися, допомогли і в кінцевому підсумку здійснили маленьку мрію одної талановитої людини.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *