Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

КОРУПЦІЙНІЙ ЯЩІРЦІ НАСТУПИЛИ НА ХВОСТА

КОРУПЦІЙНІЙ ЯЩІРЦІ НАСТУПИЛИ НА ХВОСТА

11 Жовтня 2018 0 Comments

Коли ящірці наступити на хвоста, вона його відкидає, аби спастися і втекти.

Корупціонера Юрія Карачевцева розпорядженням в.о. міського голови С.Г.Горошка від 21 вересня № 532-к звільнено з посади першого заступника міського голови з питань народно-господарського комплексу міста. Підставою для звільнення стала його власна заява. Це розпорядження вже затвердили депутати на сесії за парканом хлібозаводу 28 вересня.
Таким чином, своєю заявою Юрій Карачевцев врятував колег-депутатів по агро-коаліції від нелегкого вибору: звільнити чи залишити на посаді. Бо вони самі від Карачевцева мало чим відрізняються, але залишити – значить бути й надалі поплічниками корупціонера.

Кілька століть тому таке теж практикували: щоб тебе не розстрілювали привселюдно, давали пістолет з однією кулею. А ось той, хто мав поняття про честь, нелегке рішення приймав ще до того, як за ним прийдуть. Але нинішнім корупціонерам і їх покровителям поняття про честь не відоме. Зараз інші часи і в фаворі інші цінності – Карачевцев під прикриттям керівництва міста посиленими темпами продовжує встановлювати по місту кіоски. Те, що люди думають про цю знахабнілу зграю – їм байдуже: Благодійний фонд перед виборами ситуацію виправить…

До речі, звільняють Карачевцева не за скоєння корупційного правопорушення, а «за угодою сторін». Ось так, і трудова книжка залишиться чистою!

Як кажуть, ворон ворону око не виклює – агро-коаліція своїх не чіпає, все-таки Карачевцев три роки слухняно піднімав руку так, як треба ляльководам.

Втрата хвоста найчастіше не приносить ящірці великих неприємностей – згодом хвіст відросте. Новомосковські рептилії у високих кріслах – не виняток. І навряд чи новий хвіст буде кращим за попередній. Бо зрозуміло, що проблема не в хвості, а в самій ящірці…

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *